Våre besøk i restauranten var med på å forsterke inntrykket av at dette var et godt sted å være. Vi fikk en ferdig lagt opp frokost som inneholdt det meste av hva man kunne plukket på en buffet. Nylaget omelett, ost, diverse kjøtt, yoghurt, frukt og grønnsaker samt deilig brød og hjemmelaget knekkebrød og syltetøy. Det manglet heller ikke drikke som kom på flasker lokalt produsert av frukt og bær.
Tilbudet i restauranten på kveldstid var en satt dagens meny bestående av fem retter. I tillegg ble det servert en liten starter og også en hvilerett. Det er ikke nødvendig å sette til livs hele femretters middagen, det var fritt frem å velge hvor mange man ønsket. Vi hadde inkludert to retter i vårt opphold og utvidet gjerne denne. Rettene er basert på lokale råvarer fra distriktet. Alt var smakfullt og delikat og viste tydelig at dette stedet har dedikerte ansatte i alle ledd. Skulle man velge opphold over flere dager så ikke vær bekymret for at maten gjentar seg, det ble satt...Anbefaler gjerne et opphold på Norefjellhytta Restaurant og overnatting. Vi hadde to overnattinger som inkluderte både frokost og middag. Rommet var flott innredet og matchet følelsen av å være på fjellet. Skikkelige senger for en god nattesøvn. Badet dekket alle behov inkludert badstue. Vi hadde en liten intim balkong med fantastisk utsikt over Krøderen. Vi ble godt tatt i mot fra første stund. Dedikerte og serviceinnstilt personale.
Tilbudet i restauranten på kveldstid var en satt dagens meny bestående av fem retter. I tillegg ble det servert en liten starter og også en hvilerett. Det er ikke nødvendig å sette til livs hele femretters middagen, det var fritt frem å velge hvor mange man ønsket. Vi hadde inkludert to retter i vårt opphold og utvidet gjerne denne. Rettene er basert på lokale råvarer fra distriktet. Alt var smakfullt og delikat og viste tydelig at dette stedet har dedikerte ansatte i alle ledd. Skulle man velge opphold over flere dager så ikke vær bekymret for at maten gjentar seg, det ble satt ny femretters daglig. Til lunsj var tilbudet gode hjemmelagde supper som smakte utmerket i samspill med ruskeværet som herjet på utsiden.
Vi kommer gjerne igjen.Mer
Vis mindre