Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julebord”

NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Noresund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 84
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpningstider sommer 2017 Fra 30. Juni: Lunch Fredag, Lørdag og Søndag kl 12:00 - 17:00 Middag Fredag & Lørdag fra 18:30 Mandag - Torsdag ved forhåndsbestilling. Frem til 30. Juni er du også hjertelig velkommen, dersom du forhåndsbestiller - senest / helst 1 dag i forkant...
Anmeldt 12. desember 2018

Vi leide storhytta for julebord og hadde en minnerik opplevelse i de fineste omgivelsene. Hytta er hyggelig og praktisk innredet. Matopplevelsene vi hadde var av den helt sjeldne art. Vi spiste både i restauranten og hadde kokk på hytta. Begge deler var av ypperste kvalitet og kan anbefales på det varmeste. Personalet fortjener ekstra honnør for sin proffesjonelle men hyggelige opptreden. Hvis du er ute etter noe ekstra, kan dette anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, Jet03266330519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (260)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7478 av 262 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018

Som vanlig godt sammensatt meny med viner til. Uhøytidelig atmosfære hvor kjøkkenet står i fokus. Ukomplisert service og restauranten fremstår alltid som ryddig og ren. En føler seg velkommen selv om en skal bruke lite eller en større sum ned penger. Koselig interiør hvor en kan nyte både utsikt , god mat og hverandre:) Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: desember 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, Tourist51358549563
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Sjarmerende hytteaktig rom, deilig 5 retters middag, hjelpsom og trivelig betjening. En annerledes hytteopplevelse som er verdt et besøk! Desverre fikk vi ikke glede av utsikten da det var tykk tåke hele oppholdet vårt.

Dato for besøk: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, iverchi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Vi har spist her tidligere, og siden vi hadde en lang-weekend på Norefjell nå var et besøk på Norefjellhytta meget høyt på ønskelista. Og stedet skuffer absolutt ikke! Maten var helt topp. Meget gode smaker, helt utsøkt presentert og veldig god stemning. Litt synd at kelnerne ikke helt levde opp til resten av standarden, da vi måtte be om både mer vann og vin. Men totalt sett en meget hyggelig opplevelse, vel verdt pengene. Bare stedet i seg selv er verdt en tur, veldig koselig og gjennomført stil. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
2  Takk, Oslo_NorwayKnut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Maten på NorefjellHytta er fantastisk god og lekkert presentert. Servicen er varm og upåklagelig. Restauranten er stemningsfull og hyggelig. Hele atmosfæren er en positiv opplevelse av de sjeldne. Det er verdt å reise til Norefjell bare for å besøke NorefjellHytta.

Dato for besøk: september 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, GrySyversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på NorefjellHytta Restaurant & Overnatting, så også på

Noresund, Krødsherad
 

Har du vært i NorefjellHytta Restaurant & Overnatting? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din