Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Festmåltid på fjellet”

NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Noresund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 84
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpningstider sommer 2017 Fra 30. Juni: Lunch Fredag, Lørdag og Søndag kl 12:00 - 17:00 Middag Fredag & Lørdag fra 18:30 Mandag - Torsdag ved forhåndsbestilling. Frem til 30. Juni er du også hjertelig velkommen, dersom du forhåndsbestiller - senest / helst 1 dag i forkant...
Anmeldt 21. juli 2020

En annerledes og spennende matopplevelse. Gode råvarer presentert på en spennende og delikat måte. Koselige omgivelser og meget hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, bjoernmy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (262)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 262 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Her stemte bare det meste. Fantastisk beliggenhet, trivelig innredning, hyggelig og serviceminded personal og nydelig mat.

Kokken Ola presenterte kveldens utvalgte 5-retters for oss, så var det bare å velge ut fra disse.

Maten var primært fra nærområdet rundt Norefjell.

Utvalget av vin var noe redusert på grunn av Covid 19, men ellers superb.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ovefosse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Utrolig koselige lokaler, og hyggelig stemning. De som jobber der er superengasjert i lokal mat og likte å eksprimentere - det merkes på det som blir servert. Fantastisk mat og vin, skulle gjerne spist der hver kveld. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, linnstr2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

En fantastisk plassering for en så fin restaurant!
Lite og intimt, men det som gjør opplevelsen unik!
Maten var en kjempe smaksopplevelse fra ende til annen!
Kokken Ola var fantastisk! Han var personlig med og gjorde dette til en opplevelse uten like.
For de som ikke har forstått enda, er dette et sted man virkelig vil anbefale videre.
Slå dere løs med en 5-retters man aldri vil glemme!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, martinjacobse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2020

Et anbefalelsverdig unikt og hyggelig bevertnings- og overnattigs sted Norefjell. Velsmakende variert meny tillaget med lokale ingredienser. Vennlig betjening som yter sitt beste for at du skal kjenne deg velkommen i koselige lokaler med foelelse og smak av Norsk Alpe kultur.

Dato for besøk: februar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, sveinsteimler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på NorefjellHytta Restaurant & Overnatting, så også på

Noresund, Krødsherad
 

Har du vært i NorefjellHytta Restaurant & Overnatting? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din