Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rett og slett en utrolig opplevelse.”

NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Noresund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 21 - USD 89
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpningstider sommer 2017 Fra 30. Juni: Lunch Fredag, Lørdag og Søndag kl 12:00 - 17:00 Middag Fredag & Lørdag fra 18:30 Mandag - Torsdag ved forhåndsbestilling. Frem til 30. Juni er du også hjertelig velkommen, dersom du forhåndsbestiller - senest / helst 1 dag i forkant...
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Rett og slett en utrolig opplevelse. Utrolig service. Fantastisk mat og vin fra øverste hylle. Lokalene var meget gjennomført og utsikten helt fantastisk. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kennetha686
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (262)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 262 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2020

Norefjellhytta Restaurant har jeg besøkt ved en rekke anledninger. En liten perle av en restaurant i fjellheimen. Behagelig service, nydelige viner og retter - fornøyd og mett byr restauranten på transport tilbake til hotellet.

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, linepedersen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Maten var kjempegod, mange fine komplimerende smaker. Vi spiste 4 av 5 retter, fornøyd med alle sammen. Stemningen og servicen var også til forventningene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Marie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Helg på Norefjell tilbragt på Norefjell Ski og Spa. Vi savnet på hotellet en virkelig god matopplevelse, og det fikk vi på NorefjellHytta. Helt fantastisk mat, norsk meny og hyggelige lokale samt personal. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MartheMN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

En annerledes og spennende matopplevelse. Gode råvarer presentert på en spennende og delikat måte. Koselige omgivelser og meget hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, bjoernmy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på NorefjellHytta Restaurant & Overnatting, så også på

Noresund, Krødsherad
 

Har du vært i NorefjellHytta Restaurant & Overnatting? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din