“Beste maten jeg har spist!”

NorefjellHytta Restaurant & Overnatting
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Noresund
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpningstider sommer 2017 Fra 30. Juni: Lunch Fredag, Lørdag og Søndag kl 12:00 - 17:00 Middag Fredag & Lørdag fra 18:30 Mandag - Torsdag ved forhåndsbestilling. Frem til 30. Juni er du også hjertelig velkommen, dersom du forhåndsbestiller - senest / helst 1 dag i forkant...
Anmeldt 3. oktober 2020

Helt magisk mat og nydelig vin. Vil tilbake! Fantastisk service og gode historier vi fikk. Takk for alt du delte av din kunnskap. Anbefales på det sterkeste.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, mir465

Anmeldt 3. september 2020

Er du på Norefjell og ønsker god mat og miljø så besøk Norefjellhytta. Lite, intimt og god mat. Kokken bestemmer menyen- la deg overraske! Dette gjelder kvelden som må bestilles på forhånd. Vi hadde 4 retter og vinmeny- meget bra

Takk, Knut24
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Var så heldig å bli invitert til 70 års feiring på Norefjellhytta Restaurant . Fantastisk opplevelse fra begynnelsen til slutt.
Det ene var den kulinariske opplevelsen , men måten eieren dirigerte oss gjennom alle rettene og gav info om viner som ble servert, gjorde at kvelden ble årets høydepunkt.
Vi var også så heldig å få omvisning på et av overnattings rommene. Helt topp

Takk, Finna4242
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Rett og slett en utrolig opplevelse. Utrolig service. Fantastisk mat og vin fra øverste hylle. Lokalene var meget gjennomført og utsikten helt fantastisk. Anbefales på det varmeste.

Takk, Kenneth A
Anmeldt 19. august 2020

Norefjellhytta Restaurant har jeg besøkt ved en rekke anledninger. En liten perle av en restaurant i fjellheimen. Behagelig service, nydelige viner og retter - fornøyd og mett byr restauranten på transport tilbake til hotellet.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, linepedersen2020

Reisende som så på NorefjellHytta Restaurant & Overnatting, så også på

Noresund, Krødsherad

Har du vært i NorefjellHytta Restaurant & Overnatting? Del dine erfaringer!