“Flott helhetsopplevelse på valentinesmiddag 👌🤩”
Anmeldelse av Baltzer Restaurant

Baltzer Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 46 Restauranter i Horten
Anmeldt 14. februar 2024

Første gang vi er her, hyggelig mottagelse, nydelig mat og meget god service. Vi kommer definitivt tilbake. Flott Valentinesmiddag ❤️

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Anja Kløvstad J

Anmeldt 16. desember 2023 via mobile enheter

Hørt mye bra og var spent på maten. 3 retter: Forrett: Gravlaks. Hovedrett: Juletallerken Dessert: Karamellpudding. Det begynte bra, God fisk og godt tilbehør og saus. Egentlig ingenting alvorlig å utsette. 5/6. Juletallerken bestod av 2 ribbebiter, 2 medisterkaker og 1 stor julepølse pluss tilbehør. Ribba var OK, med relativt sprø svor, men manglet litt smak. Medisterkakene var også OK, men også der litt smakløst. Pølsa lot jeg ligge så den får ikke karakter. Litt problematisk med såpass mye fett og bare 2 små poteter. I tillegg var sausen byttet ut med ribbefett. Ribbesvoren var totalt uten salt, og det er vel ikke slik det skal gjøres? Men stor og rikelig mengde mat, og absolutt spiselig. Karakter: 4/6 Karamellpuddingen ble servert med/smakte appelsinsaus istedet for karamellsaus. Dette var ingen innertier. Savnet vanlig karamellsaus. Virket heller ikke som puddingen var hjemmelaget, men det var den kanskje? Uansett en skuffelse, spesielt når kaffen som ble bestilt, kom så lang tid før puddingen. Når puddingen kom, var kaffen kald. Karakter: 2/6 Servise: 5/6. Totalt: 4/6 Service trakk opp fra 3 til 4/6.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Peret D
Anmeldt 30. september 2023

Tusen takk for nyyydelig mat.Alt var helt perfekt,blide og hyggelige folk på jobb.Mange som var ute for og spise,men alt gikk perfekt.Vi har ikke en ting og klage på,så Tusen takk.Vi kommer tilbake:-))

Dato for besøk: september 2023
Takk, gerdo2017
Anmeldt 13. juni 2023

Fikk overstekt biff første gangen, ble sendt tilbake og fikk understekt biff. Uhyggelige kommentarer og himling med øynene fra ansatte ved tilbakemelding. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Thea N
Anmeldt 13. mai 2023

Vi var en stor gjeng og måtte derfor vente lenge på maten. Jeg hadde en veldig god Angus Burger. Kjøttet var av høy kvalitet og alt var godt. Horten pilsen passet veldig godt.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Mattis B

Reisende som så på Baltzer Restaurant, så også på

Har du vært i Baltzer Restaurant? Del dine erfaringer!