“Blir vanskelig når servitøren virker redd for gjestene ”
Anmeldelse av Grand Brygge

Grand Brygge
Vurdert som nr. 33 av 47 Restauranter i Horten
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Etter å ha vært på Munchs Cafe til lunsj trodde vi bunnen var nådd med god margin!
Men nei, også på brygga var det elendig, oversaltet mat, glemsomt, uoppmerksomt og uinteressert personale som gjorde sitt ytterste for å se en annen vei, komme med kald mat og aldri ta imot dessert bestilling eller komme med regningen.
Beliggenhet er fantastisk så det burde være mulig å ansette kvalifisert personell.

Dato for besøk: juli 2022
2  Takk, FFlak

Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Litt kaotisk når det er mange som skal bestille samtidig. Ung kar som vi tror var daglig leder trenger nytt kurs i forhold profesjonell ledelse. Det manglet vennlighet of service innstilt holdning fra vedkommende.
Enig at det stort behov for ledelse og veiledning av utmattet ansatter
Spareribbs var tørt og kald inni. Ikke bestill fish and chips, det smakte papp. Fin beliggenhet

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Travelchick200
Anmeldt 5. juni 2022

Vannete pizzan tok 50 min for mat. Glemmer å gi bestikk og glass. Servitør angrep også en av gjestene.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, felixaR5799TY
Anmeldt 1. august 2021

Vi møtte en utmattet, desillusjonert og ukvalifisert ansatt.
Hun sa nok ‘vet ikke’ fem-seks ganger, inkludert ‘har dere ketchup’. Vi fikk lunken prosecco, men hun sa vi evnt måtte kjøpe noe annet. Remulade og aioli ble forbyttet, glemte drikke og glemte mat.

Her er det stort behov for ledelse og veiledning av utmattet ungdom.

Rekesmørbrødet var godt. Den skal de ha.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 1972wenchefone
Anmeldt 25. juli 2021

Kom like før 14:00 til forholdsvis tom restaurant.
Fikk bord med en gang, noe som skulle vise seg å være det eneste positive med besøket.
Vi bestilte blåskjell, hamburger og pølse med pommes frites.

Etter å ha ventet uforholdsmessig lenge kom endelig maten:

Blåskjellene ble servert med pommes frites og focaccia med en lite skål med industriell aioli. Blåskjellene var gode på smak, men focacciaen var steinhard og pommes fritesen var kald og oversaltet. Aiolien hadde en hinne som tilsa at den hadde stått ute en god stund.

Burgeren var en en standard kjøttpuck med litt salat og noe som så ut som Idun dressing. Hadde tenkt at den var grei nok hvis jeg fikk den på et gatekjøkken, men ikke på en restaurant. Samme pommes frites som over. Kalde og oversaltet.

Pølsen viste seg å være en fritert wienerpølse(!)
Noe av det rareste jeg har sett. Den så rett og slett uappetittlig ut. Samme salte og kalde pommes frittes.

Ingen kom å spurte om maten var grei, eller om vi ønsket mer å drikke. Vi hadde tenkt å spise dessert, men droppet det. Nok er nok.

Etter å ha prøvd å få kontakt med en servitør for å få betale måtte vi tilslutt gå å spørre om regningen i baren. Vi sa fra om pølsen, og slapp å betale for denne.

Utrolig synd at et sted med denne beliggenheten ikke klarer å lage skikkelig mat, eller gi noe som ligner på service.

Kommer kanskje tilbake, men da kun for å ta en øl på takterrassen. Det kan de umulig klare å ødelegge..

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 259evena

Reisende som så på Grand Brygge, så også på

Horten, Horten kommune

Horten, Horten kommune

Har du vært i Grand Brygge? Del dine erfaringer!