Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:00 - 16:00
Lagre
Privat 7,5-timers Oslo Fjord & Vikings Roundtrip Limo-, Van- eller minibuss - per kjøretøy
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
USD 1 641,53
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Midgard Vikings Centre på
fra USD 1 641,53
Mer informasjon
Anmeldelser (53)
Filtrer anmeldelser
53 resultater
Vurdering fra reisende
18
21
9
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
21
9
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 53 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Et historisk område for å oppleve vikingtidens høykultur og gravskikk på Borre. Gildehallen er et kjempeflott bygg der man virkelig får oppleve vikingenes kultur på nært hold. Anbefales også å ta en guidet tur gjennom gravhaugene. I tillegg er det tilrettelagt for aktiviteter for barn.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 386olavb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2020 via mobile enheter

Dette museet var litt annerledes enn tidligere vikingmuseer jeg har besøkt, med stor tyngde på lokalhistorien. Det er gjort mange spennende funn i området som er utstilt i museet. Til tross for styrtregn var museets guide sporty og stilte opp enda det var bare oss to som ville ha omvisning. Hun hadde mye spennende kunnskap og formidlet godt! Museet har også bygget en imponerende rekonstruksjon av en gildehall.

Dato for opplevelse: oktober 2020
2  Takk, VinterIda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vikingar er spanande, det er ikkje til å kome unna. Ein sprelsk svenske lærte gutane mine å fekte på vikingmåten, med skjold og sverd eller øks. Vi var med på vikingquiz, kasta øks og tvinna halskjede. Det var nokre bodar som selde diverse mellomaldergreier. Me lot oss friste til å kjøpe eit tresverd og ei pyntenål.
Alt var eigentleg ganske fint, men det var fort gjort. Me brukte halvannan time og så hadde me eigentleg gjort det meste.
Gutane lekte med sverda sine på den store plenen på utsida museet og me åt ein is, så me fekk brukt ein ekstra time på det.
Fint, men fort gjort.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Ingar Eftedal H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2019

Mer en souvernir sjappe en et historisk senter. Ingen ting
fra norsk vikingetid her, i beste fall noe arkeologiske gjenstander lånt fra museer ved østersjøen. Simple animasjoner, kulisser og utstillinger rettet mot barneskoler o.l. Salg av souvernirer made in China, bøker og annet krimskrams. Enkel cafe med begrenset utvalg. Gildehallen er fin men etter å ha sett den blir det fort kjedelig, ingen aktiviteter eller guiding. Her burde en lært av vikingesenteret i Leknes Lofoten.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, EgilA36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2019

Jeg har deltar på to eventer på Midgards Viking Senter. Først Midgard Viking Marked i juli og Midgardsblot Viking og Metal Festival i august.
Dette er det perfekte sted for og oppleve viking livet, den flotte Gilde Hallen, og kings gravene. Et historisk sted fra viking tiden.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Thor T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser