Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Marinemuseet (The Norwegian Naval Museum)
Lagre
Se gjennom høydepunkter
KNM Narvik

KNM Narvik ligger på sjøen ved Marinemuseet i Horten. Interessant og komme ombord i båten som... les mer

Anmeldt 28. september 2020
P1870UJtoms
,
Kolbotn, Norge
via mobile enheter
Unikt. Interessant. Fantastisk.

Fantastisk opplevelse! Anbefales på det sterkeste. Et av verdens eldste marinemuseer har holdt til... les mer

Anmeldt 14. september 2020
Olga M
Les alle 116 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Horten
fra USD 14,61
Mer informasjon
fra USD 17,05
Mer informasjon
Vikingplaneten
26 anmeldelser
fra USD 24,23
Mer informasjon
fra USD 84,64
Mer informasjon
Anmeldelser (116)
Filtrer anmeldelser
116 resultater
Vurdering fra reisende
74
36
6
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
74
36
6
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 116 anmeldelser
Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Museet ligger helt fantastisk til og er absolutt verd et besøk, her er det mye å se på så beregn god tid (min 2 timer) museet har også to flytende objekter som også må sees.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, Klinkokkos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

På dette museet kommer du ombord i flere forskjellige militære krigsfartøy. Noen av de ligger i vannet. Flott område utenfor, flott å rusle rundt.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Johtov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

Mye historie, interessant opplevelse, anbefales og spesielt besøket i ubåten.
Her får man en opplevelse av livet under havet. Alle rom er åpne .

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, anina007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Dette museet blir man aldri ferdig med. Meget interessant både ute og inne. Omviserne er oftest pensjonert befal med brede historiske kunnskaper. Butikk med militære effekter. Området museet ligger på er også et flott turområde.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Kornheide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Fint og flott museet med mye variasjon av Hortens historien og kunst. Her kan man finne noe for en hver smak.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, 979yasink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser