“Bra og dårlig....”
Anmeldelse av Redninga

Redninga
Vurdert som nr. 29 av 40 Restauranter i Horten
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

God FishnChips, men styr unna Kyllingsalaten. Lite smak, oljene og en liten tomat. Nei, dette var ikke bra. Hvor lenge siden er det kyllingbitene var stekt tro?

Dato for besøk: august 2021
Takk, Lars L

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og herlig stemning. Vi bestilte en rett med reker, en med biff og nydelig belgisk vaffel med is. Nam... utrolig godt. Det var hyggelig betjening og rask levering av maten. De tok smittevernshensyn på alvor og det opplevde trygt og godt for oss alle. Vi gleder oss til å besøke dere igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, anitar638
Anmeldt 11. juli 2021

Finnes ikke værre kundeservice. Hadde bestilt bord men fikk ikke bord. Heller ingen beklagelse av arbeiderne

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Skrt9912
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Vært her 1 gang helt i oppstarten og ga 1/5. Tenkte at det var oppstartsvansker og ga det en ny sjanse. Burger utsolgt, kyllingsalat utsolgt. Da ble det en innbakt pirog på datteren. Maten var kjedelig og tørt. Bestilling med 3 blåskjell ble purret på for å høre etter 40 min at de har glemt bestillingen. Mye styr for å få refundert forhåndsbetalt beløp. Dette stedet kan ikke drives som dette. Legg ned og bytt eier, det skylder dere kundene!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, jelrikb
Anmeldt 13. juni 2021 via mobile enheter

Mat: burger til 209 kr laget fra bunnen av: kjærevene er det håp for en burger så er dette ikke stedet.
Hortens burgersted har nok ikke riktig adresse her nede ved havna, må nok opp en tur mot Storgata.
Burger kjøttet var ok, burgerbrødet nogenlunde bra, pomfrien/chipsen ok - litt bløt. Dette var direkte flaut!!!
Alt det andre på en burger som gjør opplevelsen spesiell var totalt fraværende!
Teksten på menyen burde være: 'Enkel burger servert med pomfri, og prisen ca 129 kr, fordi vi er ved havna og du er sulten.
Glem å legge kommentar til kjøkkenet om noe ekstra ol - dette hopper de glatt over.
SÅ: NÅR DU RETURNERER HELE BURGEREN etter en bit og to pomfri, SÅ gjør de ingen ting med det, de spør ikke om hvorfor du ikke likte den, ingen kompensasjon, ingen dialog.
Liker du fotball på storskjerm ol. så er det fint her, bare styr unna burgeren.
50.000 følgere her så håper jeg at de får ned ventetiden og opplevelsen opp 20 nivåer.
Redninga:!!! nei nei nei !!!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Trond S

Reisende som så på Redninga, så også på

Horten, Horten kommune

Horten, Horten kommune

Har du vært i Redninga? Del dine erfaringer!