Nå har jeg vært her 2 ganger på kort tid. Da den glutenfrie pizzaen her var så sykt god, så ble det pizza ved mitt andre besøk også. Mye utvalg av pizzaer med både rød og hvit bunn.
På mitt første besøk bestilte den andre en entrecôte, der tilbakemeldingen var at maten smakte godt og at kjøttet var riktig stekt. Servicen var okei, noe vanskelig å få kontakt med betjeningen for å be om regningen. Hadde bord ute.
På mitt andre besøk bestilte den andre en vanlig pizza. Tilbakemeldingen var gode smaker, fint stekt og bra porsjon. Vi hadde bord inne. Denne dagen var servicen dessverre ikke optimal. Vår servitør gjorde så godt han kunne der han løp fra bord til bord i varmen. Det som forundret oss var at 4 ansatte sto bak kassen uten at noen av de bisto ute blant gjestene. En person hadde ansvar for glassene, og brukte nesten 7 minutter på å tømme en bakk med rene glass. Det er vel greit nok, men når de to servitørene som var ute blant gjestene styrtet fra bord til bord så bør en leder prioritere annerledes. Drikken vår ventet vi på i nesten et kvarter. Regningen ba vi om, men etter å ha ventet i 20 minutter så valgte vi å reise oss fra bordet og gå bort til disken der de andre ansatte oppholdt seg.
Lokalet er blitt utrolig pent og innbydende, så her er det gjort en veldig bra jobb! Kult interiør. Rene og delikate toaletter.