Jorunn K
15.9 km fra Thon Hotel Horten
Innendørsbasseng
Se flere hoteller i Horten
Anmeldt 14. mai 2024 via mobile enheter

Vi hadde bestilt rom som kunne avbestilles fram til kl 16 ankomstdagen. Da vi ankom hotellet litt etter kl 12 for å spørre om muligheten for tidlig innsjekk eller evt et sted å skifte klær, ble vi møtt av en meget lite serviceinnstilt kvinnelig resepsjonist. Vedkommende var rett og slett sur og nedlatende. Vi følte oss veldig lite velkommen, og etter å ha tenkt litt, bestemte vi oss for å avbestille rommet og heller dra til Oslo for å overnatte.
Det dumme var at vi hadde betalt på forhånd, for det skulle vise seg å bli svært vanskelig å få refundert pengene.
17 dager, mange eposter og telefoner til hotellet måtte til før pengene var på konto, og servicen og tonen vi ble møtt med på telefonen var arrogant og lite serviceminded.
Anbefaler å styre unna dette hotellet, og iallefall ikke forhåndsbetale! Vi kjørte til Oslo, bodde på Thon Hotel Opera, og hadde et fantastisk opphold der.

Dato for oppholdet: april 2024
Takk, MiaMJ74
Anmeldt 6. desember 2023

Fantastisk mat på hotellet og Fantastiske personale som jobber der.Har fortalt til mine venner hvor dem bør dra for å ha julebord.Ta ferja fra Moss til Horten kjør 3min så er du der.Parkering var ikke noe problem.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, SteinarB90
Anmeldt 8. november 2023 via mobile enheter

Fantastisk hotell god service, vi var en gruppe sjømenn med damer 30 i tallet, vi valgte årets sammenkomst her i år som vi hadde i 2022 på samme tid. Og alle var kjempe fornøyde denne gangen også deltagerene kom fra Tromsø i nord og Bergen i vest og Sørlandet og flere fra Østlandet.

Romtips: Veldig sentralt beliggende ved havnen ,raskt til buss og fergen til Moss. Døgn parkering på hotellet.
Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Johannes Solli M
Anmeldt 8. november 2023

Sentralt beliggende hotell med gode parkeringsmuligheter i lukket gårdsrom, meget hyggelig og serviceinstilt betjening i alle ledd. Rask og effektiv innsjekk, og ikke minst med et smil og godt humør. Vi var en gruppe på 35 gamle sjøfolk som hadde julebordstreff og det var andre gang vi valgte Thorn Hotell Horten. Kelnerne var utrolig effektive og dyktige ved servering av middag begge aftener. Værelsene var gode, rene og helt til vår tilfredshet. Gangavstand til fergen. Takk for besøket, vi dukker nok plutselig opp igjen.

Dato for oppholdet: november 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Reidar L
Anmeldt 14. oktober 2023

God hotell opplevelse igjen, rommet var rent og pent. Størrelsen på rommet var helt grei når jeg var alene , men også stort nok for to personer.
God wifi dekning.
Frokosten var fantastisk som alltid.

Romtips: Fint tur område ikke langt unna.
Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste alene