Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt bare alt for lang tid.”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 21 av 37 Restauranter i Horten
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020

Helt sinnsykt hvor lang tid tar her. Fra vi gikk inn til maten kom tok det en time og 17 minutter. Helt krise. Virker ikke som de har helt kontroll på noen ting da jeg oppfatter at det er mange på jobb, men ingen struktur på hva de skal gjøre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, christianhJ204BF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 82 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020

Korona tid på tur - her var de nøye med renhold og avstand . Supert. God mat både i resturantene og levert i båten noen dager senere.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Superseiler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2019

Vi bestilte take away for første gang, siden vi vet det er så utrolig kaldt i lokalene demmes på brygga.
Vi skulle ha 2 crispy chicken burgere med båtpoteter og aioli og 1 barne lasagne. Allerede der starter problemene, for selv om barne lasagne står på take away menyen, så går det ikke ann å bestille (!) for de får ikke slått det inn på sentralbordet. (man kan ikke ringe direkte til Peppes Horten, noe som i seg selv er helt tullete)
Måtte da bestille voksen porsjon lasagne til sønnen på 5.
Hentet maten etter 20 min, sa i kassen hva vi skulle hente og de bekreftet og tok betalt.
Kommer hjem, og finner ut at de har sendt oss en LA burger istedetfor lasagne, bernaise saus istedetfor aioli, pommes frites istedetfor båtpoteter og i tillegg var det LITE mat, som kostet oss 553 kr!
Vi måtte ringe til sentralbordet, som sa først at de ikke hadde ingredienser til lasagne, så derfor hadde vi fått burger. Samme med bernaise, det fikk vi for det var tomt for aioli. Båtpoteter hadde de visst sluttet med i Horten, men glemt å si ifra om.
Ingenting av dette sa de ifra om da vi hentet og betalte.
Sentralbordet måtte ringe Peppes Horten 3 ganger og ringe oss tilbake hver gang, for vi kunne visst ikke ringe dit selv. Plutselig kunne de lage lasagne allikevel, og den måtte vi hente. Men da var det lenge siden vi hadde begynt prosessen med å ringe ned for feil mat, så all maten vi hadde var kald. Når man er en familie på 3 en fredags kveld, vil man gjerne spise sammen. Og gjerne varm mat. Spesielt når den koster deg over 500 kr!
De var ikke løsningsorienterte i det hele tatt og burde virkelig gjøre noe med både bestillings opplegg og service. Over en time etter vi bestilte mat, endte vi opp med å spise kald mat, en rett ble ikke spist, siden ingen liker hamburger noe særlig, så vi delte kyllingburgerne med den lille pommesen ved siden av på 3.
Vi fikk tilgodelapp på bernaise (som vi aldri ville ha) og lasagnen som vi aldri fikk. Det er det MINSTE de kunne gjort. Men i mine øyne burde de lagt seg flate og gitt full refusjon for et totalt ødelagt måltid. Ikke en tilgodelapp vi aldri kommer til å få bruk for.
Skuffelse!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Sandraisaksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2019 via mobile enheter

Første helgen i november; Maten var god, servitørene gjorde det de skulle, men det var så kaldt i lokalet at hele opplevelsen ble totalt ødelagt. Vi satt med vinterjakke på inne, noe de andre bordene rundt oss også gjorde, og fortsatt var vi iskalde. Hvis man fortsetter slik vil det ikke lenger komme kunder, dessverre. Vi hadde tenkt å sitte litt utover kvelden, men når vi hadde spist kom vi oss fort vekk...

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2019 via mobile enheter

Var innom på slutten av jobb reisen vår. Lokalet var iskaldt og servitørene gikk med lue, ingen tilbud om teppe. Maten var god og flott service men å fryse ødelegger fort opplevelsen.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Wilsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din