Vi bestilte take away for første gang, siden vi vet det er så utrolig kaldt i lokalene demmes på brygga.
Vi skulle ha 2 crispy chicken burgere med båtpoteter og aioli og 1 barne lasagne. Allerede der starter problemene, for selv om barne lasagne står på take away menyen, så går det ikke ann å bestille (!) for de får ikke slått det inn på sentralbordet. (man kan ikke ringe direkte til Peppes Horten, noe som i seg selv er helt tullete)
Måtte da bestille voksen porsjon lasagne til sønnen på 5.
Hentet maten etter 20 min, sa i kassen hva vi skulle hente og de bekreftet og tok betalt.
Kommer hjem, og finner ut at de har sendt oss en LA burger istedetfor lasagne, bernaise saus istedetfor aioli, pommes frites istedetfor båtpoteter og i tillegg var det LITE mat, som kostet oss 553 kr!
Vi måtte ringe til sentralbordet, som sa først at de ikke hadde ingredienser til lasagne, så derfor hadde vi fått burger. Samme med bernaise, det fikk vi for det var tomt for aioli. Båtpoteter hadde de visst sluttet med i Horten, men glemt å si ifra om.
Ingenting av dette sa de ifra om da vi hentet og betalte.
Sentralbordet måtte ringe Peppes Horten 3 ganger og ringe oss tilbake hver gang, for vi kunne visst ikke ringe dit selv. Plutselig kunne de lage lasagne allikevel, og den måtte vi hente. Men da var det lenge siden vi hadde begynt prosessen med å ringe ned for feil mat, så all maten vi hadde var kald. Når man er en familie på 3 en fredags kveld, vil man gjerne spise sammen. Og gjerne varm mat. Spesielt når den koster deg over 500 kr!
De var ikke løsningsorienterte i det hele tatt og burde virkelig gjøre noe med både bestillings opplegg og service. Over en time etter vi bestilte mat, endte vi opp med å spise kald mat, en rett ble ikke spist, siden ingen liker hamburger noe særlig, så vi delte kyllingburgerne med den lille pommesen ved siden av på 3.
Vi fikk tilgodelapp på bernaise (som vi aldri ville ha) og lasagnen som vi aldri fikk. Det er det MINSTE de kunne gjort. Men i mine øyne burde de lagt seg flate og gitt full refusjon for et totalt ødelagt måltid. Ikke en tilgodelapp vi aldri kommer til å få bruk for.
Skuffelse!