Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kul kaffebar, ble møtt av”
Anmeldelse av Kafferiet

Kafferiet
Vurdert som nr. 2 av 2 Kaffe og te i Horten
Prisklasse: USD 10 - USD 159
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Kul kaffebar, ble møtt av en kul, morsom betjening som virkelig elsket faget sitt og laget kaffe deretter! Anbefales.
Morsomt at de også lager bakst helt fra bunnen av!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tor_sve7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kafferiet1999, Eier på Kafferiet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Det er slike kommentarer som gjør at vi elsker yrket vårt takk ❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 21 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Helt grei kaffe med få utvalg av bakevarer, enkelt å finne parkering og enkel standard, kan virke litt tomt og mørkt inne i lokalene

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 979yasink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kafferiet1999, Daglig leder på Kafferiet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2019

Hei, takk for tilbakemeldingen din!

Beklager at du følte det slik, det kan godt hende at du var her på en dag det var veldig tomt for bakevarer.

Vi baker alt av gjærbakst fra bunnen av selv og en god del av kakene vi har i disken.

Beklagelig å høre om at du ikke synes kaffen var bedre enn grei. Vi bruker nøye utplukte kaffe produkter fra Solberg & Hansen.

Vi har endret en del i lokalet vårt og håper du har lyst til å prøve oss igjen.


Mvh Kafferiet Horten
Ha en fin dag

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2018 via mobile enheter

Hit drar jeg fordi de er så fokuserte på kunden sine, de jobber kjapt, og det smaker alltid godt! Baristaene jobber utrolig bra sammen, alltid humor og de lager så mye godt og ikke minst fint.
Om jeg bare trenger en kjapp kaffe toGo eller sitte og kose med meg venner eller familie, hit er stedet å dra

Dato for besøk: mai 2018
Takk, M3862AKsandral
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kafferiet2015, Eier på Kafferiet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2019

Takk Sandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017

Mye mer sentralt og pulserende lokale før, men nå er de dessverre fått et lokale uten vinduer og bortgjemt midt inni en bygning. Inngangen ser mer ut som en garasjeport. Der sitter de som tar seg frisk luft. Ikke alltid like innbydene å gå gjennom en vegg av røyk. Servicen kan variere veldig. Først gutta, og deretter gjestene. Å ha sine private samtaler kan man vente til at gjestene har fått sitt. Noen ganger går det fascinerende sent. Tilsynelatende lite å gjøre, men likevel får vi stå og blomstre både på venting til å få sagt det vi skal ha, og deretter vente på at drikken skal lages. God kaffe, og gode sittemuligheter.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kvinne48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2017

Idag tok jeg en tur innom det nye "Kafferiet" som ligger rett ved siden av politistasjonen. Inngangspartiet var spennende og fint laget som et overbygd uteområde. Når jeg kom inn, fikk jeg "wow" inntrykk som bare ble forsterket jo lenger inn jeg kom. Gjennomført koselig "bakgårdsstil" i flere nivåer. Kaffen var utsøkt, veldig hyggelig betjeneing. Godt bakverk som forøvrig er hjemmelaget satte en ekstra stjerne på verket. Hortens/Vestfolds beste kaffebar vil jeg nå si. Passer like godt for familer som for venner,par og solo. Åpner faktisk kl 0500 da innehaver starter dagen med baking da og åpner likegodt dørene da.
Godt utvalg av kaker,rundstykker, kaffe m.m

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, arildangelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafferiet, så også på

 
Horten, Horten kommune
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Kafferiet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din