Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært dårlig service og sure servitører.”
Anmeldelse av Fishland

Fishland
Vurdert som nr. 6 av 37 Restauranter i Horten
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2020

Skulle ha en koselig lunsj i sola med familie på 4 . To barn og to voksne. Bestilte salat med reker som smakte godt. Men så utrolig dårlig service. Ingen av servitørene smilte en eneste gang og var frekke når de ble spurt spørsmål fra barna. Følte rett og slett at vi bare var til bry for de som var på jobb. Ikke bra!!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anettetangenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (216)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 216 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Tidligere har Fishland stort sett holdt høy kvalitet, både når det gjelder service, servering, mat og vin. Porsjonene såvel som glassene har alltid vært både velfylte og smakfulle. Da ny eier overtok i fjor, ble vi lovet at menyen og servicenivået skulle bestå. Dessverre er ingen av delene tilfellet: Menyen har færre retter, porsjonene og innholdet i glassene er mindre og servicenivået er ikke det samme som før. Da vi reserverte bord 23. juni for å feire 60-års dag, kjente ikke betjeningen til reservasjonen og bordet vi hadde bedt om, var ikke klargjort. Heldigvis var restauranten ikke full og dette lot seg ordne. Spesielt nevnes at svaret på reservasjonen at restauranten bemerket i svaret at «Vi noterer ned 60års dag». Da burde det i minste det vært en liten blomsterkvast på bordet, og betjeningen kjent til reservasjonen? Heldigvis løste alt seg; kelneren var hyggelig og gjorde så godt hun kunne og maten smakte (pepperbiff og ørret). Men opplevelsen kunne og burde vært bedre. En 60-års dag kommer aldri tilbake! Og bursdagsbarnet var nok litt skuffet, slik jeg oppfatter henne.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, JanF0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Vi besøkte Fishland 30. mai 2020. Dagen før var vi innom for en øl i solnedgangen. Omgivelsene var hyggelige og vi bestemte oss for å spise middag der dagen etter. Vi reserverte bord og fikk beskjed om at vi måtte bestille bord senest kl. 19.30 hvis vi ville spise, da kjøkkenet stengte kl. 20. Så vi bestilte bord til kl. 19.30. Et hyggelig bord ventet oss. Vi hadde sett på menyen dagen før og bestemt oss for hva vi ville spise. Menyen er svært begrenset. Både forretten og hovedretten vi ønsket var utsolgt. Vi kom da med forslag til en annen forrett og hovedrett. Dessverre var også disse rettene utsolgt. Da vi ikke ønsket noen av de to gjenværende forrettene eller de tre gjenværende hovedrettene valgte vi å forlate restauranten. Dette stedet er glimrende for drikke i hyggelige omgivelser. Hvis man ønsker å spise må man tydeligvis være tidligere ute enn det vi ble anbefalt.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AnaDeNoruega
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Var her en varm dag og spiste supergod fiskesuppe. Brødet med Aioli som vi fikk med ver ferskt og godt. Samt betjeningen var imøtekommende og hyggelige. Max score.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 1980RuneK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020

Nydelig mat og svært god service! Kamskjellene anbefales på det varmeste! Takk for en hyggelig kveld!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, KarinH2688
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fishland, så også på

 

Har du vært i Fishland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din