Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket treretters”
Anmeldelse av Fishland

Fishland
Vurdert som nr. 5 av 38 Restauranter i Horten
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2020

Veldig veldig god mat og hyggelig imøtekommende betjening. Anbefaler mitt valg fra menyen; kamskjellene til forrett, kveita til hovedrett og sjokoladefondant til dessert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, helenem_l0dis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (219)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 219 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

4 voksne og 2 barn.
Veldig hyggelig og imøtekommende betjening, selv om det ble litt å vente fra vi kom til forretten var servert.

God på å servere maten til alle samtidig, og maten var definitivt av høy klasse.

Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 6523Trond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

I dag var det så dårlig service at vi bare rakk å sette oss ned før vi gikk. Dette stedet var mye bedre i forhold tilbservice tidligere

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 97josteinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Skulle ha en koselig lunsj i sola med familie på 4 . To barn og to voksne. Bestilte salat med reker som smakte godt. Men så utrolig dårlig service. Ingen av servitørene smilte en eneste gang og var frekke når de ble spurt spørsmål fra barna. Følte rett og slett at vi bare var til bry for de som var på jobb. Ikke bra!!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anettetangenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Tidligere har Fishland stort sett holdt høy kvalitet, både når det gjelder service, servering, mat og vin. Porsjonene såvel som glassene har alltid vært både velfylte og smakfulle. Da ny eier overtok i fjor, ble vi lovet at menyen og servicenivået skulle bestå. Dessverre er ingen av delene tilfellet: Menyen har færre retter, porsjonene og innholdet i glassene er mindre og servicenivået er ikke det samme som før. Da vi reserverte bord 23. juni for å feire 60-års dag, kjente ikke betjeningen til reservasjonen og bordet vi hadde bedt om, var ikke klargjort. Heldigvis var restauranten ikke full og dette lot seg ordne. Spesielt nevnes at svaret på reservasjonen at restauranten bemerket i svaret at «Vi noterer ned 60års dag». Da burde det i minste det vært en liten blomsterkvast på bordet, og betjeningen kjent til reservasjonen? Heldigvis løste alt seg; kelneren var hyggelig og gjorde så godt hun kunne og maten smakte (pepperbiff og ørret). Men opplevelsen kunne og burde vært bedre. En 60-års dag kommer aldri tilbake! Og bursdagsbarnet var nok litt skuffet, slik jeg oppfatter henne.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, JanF0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fishland, så også på

 

Har du vært i Fishland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din