Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang reisende”
Anmeldelse av Fishland

Fishland
Vurdert som nr. 6 av 37 Restauranter i Horten
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2021

Jeg og samboeren min var på ferie ifra Levanger i Trøndelag. Tok en spontan tur på Fishland. Og jeg anbefaler en hver å dra ditt, helt fantastisk service og ikke minst utrolig god mat. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Eiriknesset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 234 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Meget gode smaker på mat, noe uvasket salat ga sand i munnen og løk kom med det ytre laget som ikke kan spises.
Det er første gang jeg var her siden helgen de nye eierne overtok staffetpinnen fra tidligere eiere, det besøket ble tommel ned.
Nå er det blitt mye bedre, god smak som nevnt, greie priser på mat og drikke.
Blåskjell kom uten sitron serviet og litt lite smak, ikke fyldige som de skal være.
Det ble påstått fra servitør at stedet nå overgår det gamle Fishland, det tror jeg de skal holde for seg selv. En lang vei å gå for at ting skal peke mot en kulinarisk opplevelse på bryggekanten.
Et meget stort pluss er at menyen er lik både ute og inne, bra!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Vi har spist dere flere ganger og har hver gang vært svært fornøyd med maten. Idag valgte vi fiskesuppe, stekt fjellørret og stekt lange, vi avrundet med en pannacotta på deling. Alt smakte nydelig, alle rettene var delikat og elegant anrettet. Bra kokk! Takk for et godt måltid

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 666kristinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Besøkte restauranten en mandags kveld. God service av Nikos. Maten stod derimot ikke til bestått. Manglet starter som beskrevet på menyen. Gikk for entrecôte, biffen var seig og trevlete.
Navnet Fishland er misvisende. Bar ikke preg av å være en fiskerestaurant. Men begrenset antall retter på menyen, så bør det forventes at disse også kan serveres.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 188kurtj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Stedet kom varmt anbefalt av venner så vi gledet oss til en lørdagslunsj. Vi forlot stedet hoderystende og skuffet. Vi ble tatt godt imot av hyggelig betjening, fikk et bord inne siden vi ikke hadde vært forutseende nok til å bestille utendørs på forhånd, så det var greit. Det som trekker ned er maten. To av oss gikk for blåskjell, to for kremet fiskesuppe og en valgte reker. Sistemann vant. Litt for mange blåskjell må ha vært døde før de ble puttet i gryta, og det er latskap å overlate den sorteringsjobben til gjestene. Og hva var den litt ubestemmelige odøren? Var det sausen, eller var ikke blåskjellene helt ferske? Ingen spiste opp. Selv gikk jeg for fiskesuppen. En god og fyldig kremet fiskesuppe med litt fisk, litt blåskjell og annet godt fra havet kokt på blåskjellkraft og med litt urter på toppen er noe av det beste jeg vet, men det er ikke det de serverer. Dessverre. Utrolig tam smak. Manglet syre, og gniene på råvarene. Dette er for dårlig. Tilberedt uten yrkesstolthet. Spiser de den selv? Den avsluttende kaffekoppen kunne vi spart oss. De serverer kun traktekaffe, og 46 kroner for en kopp med lysebrunt lunkent vann er en fornærmelse. De må leve av beliggenheten, for maten er ikke i nærheten av å være bra nok.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Rune D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fishland, så også på

 

Har du vært i Fishland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.