Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt fiskemåltid med hyggelig betjening.”
Anmeldelse av Fishland

Fishland
Vurdert som nr. 6 av 37 Restauranter i Horten
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Det var mange som hadde bestilt bord, så vi ble tilbudt ett bord i teltet. Noe vi takket ja til Når vi ankom til avtalt tid så hadde vi fått bord inne Maten var topp. Vi tok kongekrabbe til forrett, lysing til hovedrett og ostekake og fondant til hovedrett. Alt var kjempe godt og stimulerte smaksløkene mer enn forventet. Betjeningen var veldig hyggelige og imøtekomne. Det som trekker den siste stjerne i vurderingen er kun at vi fikk hovedrett før drikke og at vi til tross for bestilling av flasker måtte helle i påfyllet selv. Anbefales på det sterkeste hvis du vil ha ett godt fiskemåltid

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Knerten01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 234 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

God mat og hyggelig service, litt treg servering. Ble ikke spurt om dessert. Ligger fint til, men støy fra fergene. Litt smakløst.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, jonrO8866CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Dette stedet ga en god opplevelse av sommer, lunsj og nærhet til sjøen. Beliggenheten er kanskje et stort pluss, men både maten og servicen var meget bra. Vi spiste en fiskesuppe som ga mersmak, «reker i trengsel» servert med godt brød. Herlig servert med god oppfølging fra betjening underveis. Vi kommer garantert tilbake…

Dato for besøk: juni 2021
Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Ikke noe spesielt god opplevelse
Mat og service så der.
Kunne godt steppet opp 3 hakk ved å være mer imøtekommende og blid ved entre.
Maten var midt på middel klasse

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Olakoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Jeg og samboeren min var på ferie ifra Levanger i Trøndelag. Tok en spontan tur på Fishland. Og jeg anbefaler en hver å dra ditt, helt fantastisk service og ikke minst utrolig god mat. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Eiriknesset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fishland, så også på

 

Har du vært i Fishland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.