Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle ved havnen”
Anmeldelse av Fishland

Fishland
Vurdert som nr. 6 av 37 Restauranter i Horten
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Vi lunsjet på Fishland og ble servert slageren reker i trengsel, og den smakte utmerket. Hyggelig og serviceminded personale. Prisen moderat

Dato for besøk: september 2021
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 234 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2021 via mobile enheter

Enkle, men fantastisk gode retter! Flott service av hyggelig betjening! Fantastisk god pommes frittes! Blåskjell, reker og hamburgere….. mmmmmmm!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Aspen1945
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021

Bra mat,leverer som forventet .andre gang vi var der og det var koselig med konsert. Bra trøkk i bandet RAM

Dato for besøk: august 2021
Takk, 263finns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Det var mange som hadde bestilt bord, så vi ble tilbudt ett bord i teltet. Noe vi takket ja til Når vi ankom til avtalt tid så hadde vi fått bord inne Maten var topp. Vi tok kongekrabbe til forrett, lysing til hovedrett og ostekake og fondant til hovedrett. Alt var kjempe godt og stimulerte smaksløkene mer enn forventet. Betjeningen var veldig hyggelige og imøtekomne. Det som trekker den siste stjerne i vurderingen er kun at vi fikk hovedrett før drikke og at vi til tross for bestilling av flasker måtte helle i påfyllet selv. Anbefales på det sterkeste hvis du vil ha ett godt fiskemåltid

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Knerten01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

God mat og hyggelig service, litt treg servering. Ble ikke spurt om dessert. Ligger fint til, men støy fra fergene. Litt smakløst.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, jonrO8866CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fishland, så også på

 

Har du vært i Fishland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.