Nydelig og rikelig mat. Rekesmørbrødene anbefales.
Rask service
Koselig sted med god plass mellom bordene
Nydelig og rikelig mat. Rekesmørbrødene anbefales.
Rask service
Koselig sted med god plass mellom bordene
Flott beliggenhet ved gjestehavna og ned utsikt til Bastøya og den hektiske fergetrafikken.
Nydelige rekesmørbrød og uhøytidelige, morsomme servitører.
Spiste her sammen med kona. Tidligere vært her og spist god fiskesuppe. Ved ankomst møtes vi av en servitør som ikke snakker et ord norsk og svært dårlig engelsk. På menyen står fiskesuppe kun som forrett. Tidligere kunne man få dette som hovedrett i stor porsjon. Spør på engelsk om det er mulig og får svar "no problem". Kona tar kveite. Maten kommer og det virker som en liten porsjon suppe. Ser etterpå at andre får en stor skål og snakker med en norsk servitør som beklager og fikser en stor porsjon. Hun tar med den brukte suppeskjeen og gir meg nytt bestikk. Da jeg begynner å spise oppdager jeg at jeg fikk teskje. Måtte be om å bytte. Kveiteporsjonen var liten og kona var fortsatt litt småsulten.
For 385.- burde porsjonen vært større. Da regningen kommer er det slått inn en fatøl som vi aldri ba om og de skulle ha 149.- for et "stort vinglass på 22 cl". Glasset min kone fikk var langt under 22 cl.
Fiskesuppen hadde for øvrig også tapt seg i smak mot tidligere år. Kun noen småbiter torsk og et par seige reker oppi.
Totalt sett ikke en god opplevelse
Vi var 5 stk. og 2 av oss fikk ikke poteter som var bestilt til biffen. Grei plass, men dårlig organisert tydeligvis. Et lunkent prisavslag på ca. kr 50 ødela helheten.
Retten "Reker i trengsel" (kr 199,-) overrasket med både volum og presentasjon. Absolutt noe å anbefale. Vi hadde også bestilt en "Fiskesuppe" (kr 195,-). Innhold og presentasjon står til en 4-er.
Den kvinnelige servitøren var hyggelig og oppmerksom. Interiøret er lunt og artig, nærmest et lite museum i seg selv.