Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste Indisk retaurant i Norge”
Anmeldelse av Himalaya Tandori Horten

Himalaya Tandori Horten
Vurdert som nr. 1 av 37 Restauranter i Horten
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig lokale fylt med ekostiske smaker. Vi serverer indiske matretter tilpasset enhvers smak. Med en variert meny kan vi tilby både kjøttretter og vegetarianske retter. Egen Barnemeny er også å finne. Gi sansene dine et inntrykk av hva ekte Indisk servert mat er. Spis her eller ta med hjem- Indiske Horten.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Når jeg er i nærheten komer jeg dit. Restauranten er ikke helt spesjelt på uteside. Men innendørs er det en hyggelig atmosfer og personell som bringer deg rask den nydeligste indiske mat av hel Norge. Anbefalles

Dato for besøk: september 2018
Takk, Rob v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (411)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

122126 av 411 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Dette er bare å anbefale.
Prisen er også ikke så avskrekkende.
Veldig hyggelige ansatte.

Eneste minus er at det ikke er så mange bordplater hvor man sitter 2 og 2. Veldig mye langborder. Men det er jo OK

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 414kaib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Flott familierestaurant. Ble møtt av en hyggelig og gjestfri kelner. Kom med gode anbefalinger og fin diskusjon om styrke på krydder.
Nydelige smaker og pent servert. Mango mallassi som drikke passet godt. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 1geirm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Et sted jeg gleder meg til å spise når jeg er i Horten. Fantastisk god mat og veldig hyggelig personalet! Både take away og restauranten er veldig verdt det!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, fandensoldemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018

Utrolig god indisk mat! Veldig god service! Nydelig øl og fantastisk Chai (var så mett så det ble desserten)!

Anbefales på det varmeste!

Bør oppleves rett og slett :)

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Kristine N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Himalaya Tandori Horten, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Himalaya Tandori Horten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din