Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“7 Pax splendid.”
Anmeldelse av Himalaya Tandori Horten

Himalaya Tandori Horten
Vurdert som nr. 1 av 37 Restauranter i Horten
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig lokale fylt med ekostiske smaker. Vi serverer indiske matretter tilpasset enhvers smak. Med en variert meny kan vi tilby både kjøttretter og vegetarianske retter. Egen Barnemeny er også å finne. Gi sansene dine et inntrykk av hva ekte Indisk servert mat er. Spis her eller ta med hjem- Indiske Horten.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk måltid. Vi hadde 7 hovedretter og 4 dessere. Vi delte mate og måtte krangle om hva som var den beste. Dette var toppen så langt i ferien.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 58bj_rna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (411)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 411 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Første gang i Horten og sjekket trip advisor for middags tips. Ble litt skuffet når jeg så det var en indisk restaurant som fikk topp score, for jeg har ikke hatt sansen for i disk mat, men det er min mann glad i.
Tenkte å glede min mann med indisk, og i følge tidligere anmeldelser så var det utrolig flinke folk på jobb som hjelper deg med riktige retter/smaker som passer deg.
Jeg er hekta for en service, og for en mat Denne restauranten har en velfortjent topp score, tusen takk for opplevelsen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 242annelinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Autentisk Indisk mat av ypperste klasse. Har spist mye Indisk rundt omkring i Europa, denne er overlegent best.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 951karls
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat servert av hyggelig betjening. Veldig rund og god indisk rum til dessert. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Svein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Vi - min kone og jeg - var her for 1 år siden og nøt opplevelsen. Det resulterte i en svært positiv anmeldelse. I dag har vi vært 2 ganger og spist middag på restauranten, kl. 16 og 21.30. Det har aldri skjedd før verken for meg eller min kjære.
Også i dag og i kveld fikk vi en fantastisk totalopplevelse av kvalitetsmat, behagelig atmosfære og unikt hyggelig personale. Dette må være Norges beste indiske restaurant og en av de beste uansett genre.
I morgen spiser vi der ... igjen..og neste gang vi kommer til Horten!
ALT GODT fra Wenche og meg

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, HUGO1948
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Himalaya Tandori Horten, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Himalaya Tandori Horten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din