“Skuffende!”
Anmeldelse av Himalaya Tandori Horten

Himalaya Tandori Horten
Vurdert som nr. 1 av 47 Restauranter i Horten
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig lokale fylt med ekostiske smaker. Vi serverer indiske matretter tilpasset enhvers smak. Med en variert meny kan vi tilby både kjøttretter og vegetarianske retter. Egen Barnemeny er også å finne. Gi sansene dine et inntrykk av hva ekte Indisk servert mat er. Spis her eller ta med hjem- Indiske Horten.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hadde forventninger til god mat og service pga bra anmeldelser på Trip Advisor, men dette stedet innfridde dessverre ikke i det hele tatt. Lammecurryen (såkalt medium krydret) med ingefær og hvitløk smakte tamt og kjedelig, vegetarretten med blomkål var påfallende søt og ikke god, nanbrødet var tørt og trist, og alle rettene (både forrett, hovedretter og nanbrød) var uvanlig små. Da vi ba om noe så elementært som ekstra ris tok det 15-20 minutter før den kom.

Takk, Aasa890

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk måltid. Vi hadde 7 hovedretter og 4 dessere. Vi delte mate og måtte krangle om hva som var den beste. Dette var toppen så langt i ferien.

1  Takk, 58bj_rna
Anmeldt 11. juli 2020

Første gang i Horten og sjekket trip advisor for middags tips. Ble litt skuffet når jeg så det var en indisk restaurant som fikk topp score, for jeg har ikke hatt sansen for i disk mat, men det er min mann glad i.
Tenkte å glede min mann med indisk, og i følge tidligere anmeldelser så var det utrolig flinke folk på jobb som hjelper deg med riktige retter/smaker som passer deg.
Jeg er hekta 😍 for en service, og for en mat 😃👏🏻👏🏻 Denne restauranten har en velfortjent topp score, tusen takk for opplevelsen 😃

Takk, 242annelinb
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Autentisk Indisk mat av ypperste klasse. Har spist mye Indisk rundt omkring i Europa, denne er overlegent best.

1  Takk, Karl Olav S
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat servert av hyggelig betjening. Veldig rund og god indisk rum til dessert. Anbefales 😊

1  Takk, Svein G

Reisende som så på Himalaya Tandori Horten, så også på

Horten, Horten kommune

Har du vært i Himalaya Tandori Horten? Del dine erfaringer!