Service, smak og atmosfære, alt får du her på Himalaya. Himmelske smaker som gang på gang overrasker.
Alltid fantastisk mat og utrolig god service. Ingenting slår butter chicken på Himalaya og nydelig indisk øl. ❤️
Veldig bra Indisk, hyggelige og imøtekommende betjening. Fult på høyde med Taj Mahal i Tønsberg om ikke bedre. Vi spiste Tikken Chicken Masala med nan brød og som anbefalt av kokken, med mango chutny. Kan absolutt anbefale et eller flere besøk
😍😍😍😍
Vi fikk et tips på hotellet at denne restauranten var verdt et besøk. Vi tok turen og ble vennlig tatt i mot av betjeningen. Valget falt på tre forskjellige retter av lam, svin og kylling. Alle rettene falt svært god i smak hos oss. Kan anbefale denne restauranten på det sterkeste og vi kommer gjerne hit igjen.
Tusen hjertelig takk 😍😍😍😍 vi sees snart igjen ! Neste gang prøver vi litt sterkere også 💪
Hadde forventninger til god mat og service pga bra anmeldelser på Trip Advisor, men dette stedet innfridde dessverre ikke i det hele tatt. Lammecurryen (såkalt medium krydret) med ingefær og hvitløk smakte tamt og kjedelig, vegetarretten med blomkål var påfallende søt og ikke god, nanbrødet var tørt og trist, og alle rettene (både forrett, hovedretter og nanbrød) var uvanlig små. Da vi ba om noe så elementært som ekstra ris tok det 15-20 minutter før den kom.