Vi er en familie som skulle feire en bursdag og valgte denne restauranten fordi den kom opp som en av er beste i distriktet, da vi googlet. Hadde generelt bra anmeldelser. Dette er det vanskelig å forstå. Slitte lokaler, bordet var ikke helt rent, toalettene lite innbydende med overfylte søppelkasser blant annet. Vi ba om vann i tillegg til øl, men fikk ikke glass til å ha vannet i. Vi startet med samtlige typer nan-brød. De smakte som om de var forstekte fra pose fra supern og liknet lite på de deilige, fluffy, nan-brødene man vanligvis får på indisk restaurant. Måtte betale ekstra for raita etc. , som ofte kommer gratis sammen med papdum. Papadumen kostet også ekstra. Flere av curryen var utrolig søte og ble spiselige kun med en stor mengde ekstra salt. Da vi kommenterte på dette, ble vi rådet til å velger andre curryer neste gang vi kommer. Men det blir aldri noen neste gang for oss!