Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste resturanten i vestfold”
Anmeldelse av Himalaya Tandori Horten

Himalaya Tandori Horten
Vurdert som nr. 1 av 37 Restauranter i Horten
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig lokale fylt med ekostiske smaker. Vi serverer indiske matretter tilpasset enhvers smak. Med en variert meny kan vi tilby både kjøttretter og vegetarianske retter. Egen Barnemeny er også å finne. Gi sansene dine et inntrykk av hva ekte Indisk servert mat er. Spis her eller ta med hjem- Indiske Horten.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat, kjempe god service. Jeg tror det er beste indiske maten jeg har smakt. Hele familien elsker stedet.

Dato for besøk: september 2020
Takk, vildalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (415)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 415 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Best i byen på mat og service!

Full familie med mat og drikke, her ble det alltid passet på at glassene var fulle hele tiden og maten var god.

Dato for besøk: september 2020
Takk, frederickb707
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Jeg har besøkt restauranten flere ganger og også hentet takeaway.
Fremdeles til gode å være misfornøyd med maten!
Veldig hyggelig betjening, sentral beliggenhet i Horten. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, iake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Rause porsjoner og god, ekte indisk mat, servert av en enormt koselig familie!

Kommer allyid tilbake :)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 556eirika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Meget gode smaker men stor variasjon i porsjoner og kvalitet. Porsjoner er som regel små. Variasjon i konsistens på sauser/gryter etter hvilken kokk som er på jobb. Presentasjon av retter er enkel, nesten gatekjøkken nivå, en liten skål med hovedrett og ris. Ikke så pass som en sitronskive å se. Nan brød og dip er tilbehør. Kommer på ca.300,- pr. pers, + drikke. Til en gryterett i hovedsak basert på kylling eller billig lam, er dette for dyrt. Men smaken......., meget god mat. God service og meget hyggelig betjening. Litt større porsjoner, bedre presentasjon, nan og dip inklusive, så hadde jeg vært stamgjest.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, EgilA36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Himalaya Tandori Horten, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Himalaya Tandori Horten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din