“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Himalaya Tandori Horten

Himalaya Tandori Horten
Vurdert som nr. 1 av 47 Restauranter i Horten
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig lokale fylt med ekostiske smaker. Vi serverer indiske matretter tilpasset enhvers smak. Med en variert meny kan vi tilby både kjøttretter og vegetarianske retter. Egen Barnemeny er også å finne. Gi sansene dine et inntrykk av hva ekte Indisk servert mat er. Spis her eller ta med hjem- Indiske Horten.
Anmeldt 16. september 2020

Tok turen over fjorden for å prøve restauranten. Kommer garantert igjen! Nydelig mat og utrolig hyggelige folk som jobber der. Så hyggelige at du lett glemmer det litt slitne kjellerlokalet :-) Virkelig verdt å ta turen!

1  Takk, Vtollef

Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Nydelig indisk mat og hyggelig betjening. Vi ble tatt godt imot og godt veiledet i det indiske kjøkken. En av de beste indiske opplevelser i Norge

2  Takk, Kari E
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat, kjempe god service. Jeg tror det er beste indiske maten jeg har smakt. Hele familien elsker stedet.

Takk, vildalen
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Best i byen på mat og service!

Full familie med mat og drikke, her ble det alltid passet på at glassene var fulle hele tiden og maten var god.

Takk, frederickb707
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Jeg har besøkt restauranten flere ganger og også hentet takeaway.
Fremdeles til gode å være misfornøyd med maten!
Veldig hyggelig betjening, sentral beliggenhet i Horten. Anbefales på det sterkeste!

Takk, iake

Reisende som så på Himalaya Tandori Horten, så også på

Horten, Horten kommune

Har du vært i Himalaya Tandori Horten? Del dine erfaringer!