“Pause i julestria”
Anmeldelse av Stallen Bodega

Stallen Bodega
Vurdert som nr. 14 av 42 Restauranter i Horten
Anmeldt 21. desember 2018

Har spist lunsj her tidligere og hadde en fin opplevelse. Hyggelig atmosfære.MEN ble skuffet nå før jul..service så som så og juletallerken svarte ikke til forventningen. Seig ribbe, bitteliten medisterkake, som smakte OK og rødkål som "svømte i fett" Bestilte 1 glass vin og fikk 2. Dette måtte jeg gå bort å be om refusjon på - ingen beklagelse, men jeg fikk pengene igjen.Veldig lei for å si at det ikke frister å besøke denne plassen igjen.

Takk, Lillian R

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Helt grei stall omgjort til cafe, om du trodde flyplassen tar mye for ting så anbefaler jeg en liten tur innom stallen, med de prisene så tar dem sikkert kredittsjekk før du får ta med kaffen

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 979yasink
Anmeldt 11. september 2018

En vennegjeng var ute etter et sted hvor vi kunne spise en enkel lunsj, Vi fant det og kunne kose oss med veldig god mat. Takk til en hyggelig kelner.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kjell_53
Anmeldt 23. august 2018

Kokken kunne ikke lage raspeballer. De inneholdt stort sett bare mel og var tørre og uten smak. Kålroten som var til var bare kokt i saltvann og var fullstendig uten smak. Det hadde vært en fordel om kokken smakte på maten før den serveres. Jeg vil foreslå at kokken tar seg en tur til Bergen for å lære hvordan raspeballer skal lages!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 590willy_
Anmeldt 20. august 2018

Et enkelt og folkelig sted med en fin uteservering. Mange var der for å spise, og jeg fikk inntrykk av at folk var fornøyd, selv om jeg selv ikke spiste her. Men ølen var en skuffelse. Tynn på smak, litt besk, og ganske flat. Jeg lurer på om de hadde satt inn feil fat og kanskje ga meg lite-øl eller noe. Godt var det ikke. hun som stod i kassa var tydelig helt ny. Visste ikke hva de hadde, og hun snakket dårlig norsk.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Morten S

Reisende som så på Stallen Bodega, så også på

Har du vært i Stallen Bodega? Del dine erfaringer!