Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Totalt mangel på service”
Anmeldelse av Stallen Bodega

Stallen Bodega
Vurdert som nr. 13 av 37 Restauranter i Horten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2021 via mobile enheter

Stallen i dag var ikke hva den en gang var! .I dag så møtte vi opp til stor overraskelse til et nesten tomt spisested i lunsjtid på en lørdag. Servitøren møtte oss ved inngangen, etter en del ventetid, og sa at vi kunne finne oss et bord selv selv om en plakat sa noe annet. På veggen hang en tavle med lunsjretter. På bordet fant jeg en QRkode. Jeg skjønte ar det var digital bestilling, men siden det ikke var samsvar mellom rettene i app og på vegg, ventet vi på servitør. Servitøren gikk rundt der og ryddet bord i en restaurant med mange andre ledige bord. Etter lang tid gikk jeg fram og sa at jeg ønsket å bestille. Det måtte jeg gjøre digitalt. Da jeg ga beskjed om at det ikke gikk, skulle hun sjekke opp dette. Etter ytterligere lang tid ga vi opp. Vi pakket sammen og gikk fram og påpekte slett service. Nå møtte jeg den samme godt voksne, dansktalende servitøren igjen. Nå møtte hun meg med to håndflater rettet mot meg samtidig som hun avbrøt meg og ikke ville høre på det jeg hadde å si! Hvordan maten var? Den kokken fikk aldri en sjanse. Dessverre!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Hilde V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 48 anmeldelser

Anmeldt 3. juni 2020 via mobile enheter

Byens beste burgere! Denne må dere prøve, hyggelig ansatte utsøkt burger som er laget av på huset. ute og inne servering i sentrum av Horten.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, cristoffere2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. desember 2018

Har spist lunsj her tidligere og hadde en fin opplevelse. Hyggelig atmosfære.MEN ble skuffet nå før jul..service så som så og juletallerken svarte ikke til forventningen. Seig ribbe, bitteliten medisterkake, som smakte OK og rødkål som "svømte i fett" Bestilte 1 glass vin og fikk 2. Dette måtte jeg gå bort å be om refusjon på - ingen beklagelse, men jeg fikk pengene igjen.Veldig lei for å si at det ikke frister å besøke denne plassen igjen.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lillian R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Helt grei stall omgjort til cafe, om du trodde flyplassen tar mye for ting så anbefaler jeg en liten tur innom stallen, med de prisene så tar dem sikkert kredittsjekk før du får ta med kaffen

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 979yasink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018

En vennegjeng var ute etter et sted hvor vi kunne spise en enkel lunsj, Vi fant det og kunne kose oss med veldig god mat. Takk til en hyggelig kelner.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjell_53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stallen Bodega, så også på

 

Har du vært i Stallen Bodega? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.