Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“NOK kr 75,- for en Krone-is???”

Munch's Cafe and Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Horten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020

Hadde et hyggelig besøk på kaféen i starten av Norgesferien. Reagerte på totalsummen på regningen, etterspurte forklaring da vi tenkte at det måtte være feil... Men neida, fikk forklart at datterens Soft-is kostet kr 70,- og sønnens Krone-is jordbær kostet kr 75,-. Crazy times...

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trek296381
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3135 av 112 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020

En relativt koselig bakhage rettferdiggjør ikke de 165 kronene man må betale for 0.5 liter cola på plastflaske og tidenes tørreste kakestykke.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Y2516IPmarieg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Lite folk på jobb i dag, så da blir det bare ett rekesmørbrød og fire kalde karbonader. Lite erfaring med bruk av mikrobølgeovnen. Bord blir ikke ryddet. Men kaffen er god og dyr, kr 65 med påfyll. Kakene serveres i store stykker. Hyggelig have bak. Fyr på peisen i ett av rommene. Et sted med potensiale ;-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 581alfredn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Dyrt, dårlig mat og ubehagelig betjening. Kommer ikke tilbake, Åsgårdstrand fortjener et bedre sted.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Noben7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Som så mange andre har skrevet her- og vi dessverre ikke sjekket på forhånd- dette er et utrolig dyrt og ikke spesielt bra sted! Styr unna, absolutt ikke verdt prisen. 70kr for en bitteliten softis og 65 kr for en tørr og litt ekkel «krabbelure» (smultbolle).

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 685_sea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Munch's Cafe and Restaurant, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Munch's Cafe and Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din