Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og nydelig betjening”

Munch's Cafe and Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Horten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020

Jeg besøket denne fantastiske cafeen for første gang denne sommeren. Jeg ble utrolig overasket over hvor utrolig bra betjening det er her! Vi bestilte to nydelige fiskesupper, og det er definitivt den beste fiskesuppen jeg noen gang har smakt! Vi bestilte selvfølgelig kaffe og to flotte stykker av fruktkaken, var virkelig en helt utrolig opplevelse. Det var en hyggelig betjening, og ble veldig imponert over hvor flott dette var.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Evapettersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 113 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020

På vei hjem fra sykkeltur med min mann i Åsgårdstrand, besøkte vi Munch’s cafe. Vi smakte på de store, flotte rekesmørbrødene og de hjemmelagde karbonadene og det var verdt prisen altså! Desserten var fantastisk med svensk, nydelig kaffe og de svære kokosbollene, har du sett makan?! Kjempehyggelig service og morsom sjef! Første gang, men ikke siste!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Turist123kult
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Et veldig koselig sted! Perfekt beliggenhet midt i historiske Åsgårdstrand. Etter en lang dag på stranden passet det perfekt med et stort hjemmelaget rekesmørbrød ute i den fantastiske sommerhagen på Munchs Cafe. Og for en kakedisk

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Josefine N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

For en opplevelse! En flott cafe i nydelige Åsgårdstrand. Pent lokale og en fantastisk sommerhage bak. En bedre service enn dette må man lete lenge etter, hyggelig betjening og morsomt å få høre historier fra selveste Martin Pedersen! Et originalt serveringssted med sjarm, her koste vi oss!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Happiness51457261524
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Etter et utrolig hyggelig besøk på Norges desidert fineste café, må jeg bare anbefale dette til alle. Veldig koselig betjening med verdens største smil og utrolig god mat som anbefales til alle. Men det beste er sjefen, Martin Pedersen tidligere bankraner som med glede hjelper deg om du trenger noe. Alt i alt, vi kommer tilbake!
Og tar med hele familien vår

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 569maikenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Munch's Cafe and Restaurant, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Munch's Cafe and Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din