Bruker vanligvis ikke å gi rewievs, men dette kafébesøket har satt sitt preg.
Veldig koselig plass, fint og behagelig interiør, ikke særlig imponert over maten. Etter å ha bestilt tre, svært overprisede kyllingsalater, kan vi med god samvittighet bekrefte at høy pris ikke tilsvarer en bra matopplevelse. Vi ble servert en salat som lignet noe man slenger sammen på 5 minutter. Ferdig, vakumpakket salatkylling, på en eng av 4 salatblader, store paprikabiter, hele sherrytomater, et par fetaost og nok mais til å mette et helt kontinent - ferskt ut av hylla på jokern! Burde også nevne insektene som kom med på kjøpet. Til en pris av 200kr salaten, skulle vel dette bare mangle..
Til tross for en skuffende matopplevelse, var de ansatte blide og hyggelige. Sjefen i huset, derimot, kunne gjerne tatt den strenge og mindre velkommende opplæringen privat og ikke fremfor en herd av kunder..
På toppen av det hele, la vi merke til at maten på nabobordet sto fremme en god stund før det ble ryddet vekk. Lenge nok til at både mindre og større fugler herjet rundt oss - fikk til og med besøk på bordet!
Vi gikk noenlunde skuffet ut igjen. Forhåpentligvis rydder måka etter oss..!