Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra vi nordmenn har mye penger og ikke stiller spørsmålstegn....”

Munch's Cafe and Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Horten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. september 2021

Det er greit at de har få konkurrenter, ligger i Åsgårdstrand og har hjemmelaget mat - men det rettferdiggjør ikke prisen.

Dato for besøk: september 2021
6  Takk, LGran83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (125)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 125 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2021

Hver gang vi går turen Åsgårdstrand - Horten tur/retur bevilger vi oss lunch på Munchs kafe. Det er ikke billig - men du for en kvalitet og service. Mange klager over ar det er dyrt osv. men hjemmelaget kabonadesmørbrød er 100 ganger bedre enn ferdig produserte karbonader fra Stabburet ol. leverandører av ferdigmat. Takk meg til hjemmelaget kvalitet. Betjeningen er serviceminded og hyggelige og det er deilig å sitte i bakhagen under en parasoll etter en lang tur.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Per741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

140 kr for 2 kopper sort kaffe. Det er det mest uforskammede jeg noen gang har vært borte i.
Kaffen kom og fra en kaffekanne og smakte beskt.

Dato for besøk: august 2021
5  Takk, 123orja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Vi har hatt det som tradisjon å stikke innom Åsgårdstrand og Munchs Cafe når vi er i Vestfold.

Vi var der sist nå i juli, bestilte 2 rekesmørbrød og 2 kopper kaffe, -prisen de forlangte var kr 480,- !!! Det minnet om et ran. Selv om det var påfyll på kaffen, kan de ikke ta kr 70,- for en kopp…

Tror det blir lenge til vi kan legge turen innom der igjen.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 25geirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Et rekesmørbrød og en flaske farris - 240kr! Rekesmørbrødet var godt det, men 70kr for en flaske farris er helt hinsides. Har vært her endel tidligere, men med disse prisene blir det nok lenge til neste gang. Synd, for det er egentlig et hyggelig sted.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, alexandernA274WB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Munch's Cafe and Restaurant, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Munch's Cafe and Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.