Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 00:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Effektivt og bra

Fin ferge og bra kafé med godt utvalg. Litt frisk luft og fine sanitærforhold, et bra avbrekk på... les mer

Anmeldt 19. oktober 2019
karenmarieh
,
Grimstad, Norge
via mobile enheter
Tur på fjorden

Alltid hyggelig å ta en tur på fjorden med Bastø Fosen. Spesielt etter at det ble gratis for... les mer

Anmeldt 7. april 2019
eNron09
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Les alle 123 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Horten
fra USD 114,49
Mer informasjon
fra USD 114,49
Mer informasjon
Anmeldelser (123)
Filtrer anmeldelser
123 resultater
Vurdering fra reisende
27
31
39
15
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
31
39
15
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 123 anmeldelser
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig tur over med verdens beste sveler tilgjengelig ombord, hyggelig besetning og trivelig omgivelser

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, 979yasink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018

Smakløs overpriset kjedelig potetmos fra pulver med feite pølser til. Overpriset vond kaffe.Alt er bare elendighet med maten på Bastø Fosen ferjene. Hvis de skal servere dårlig mat så kan de i det minste sette ned prisene og de bør være lave for å stå i stil med maten. Pføy!

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, 782tonny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

All maten koster veldig mye og det smaker ikke spesielt godt i forhold til prisen, anbefaler ikke å kjøpe mat

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Oliver B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Dette var effektivt! Ankom fergestedet og vips så satt du ombord i kafeen. Ferge gir en femmer, kaffe kun 3er. Men godkjent som transportetappe.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, _rnulfs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

På sommeren går ferga hele tiden, ellers hvert 30. Minutt. 25 minutters hvile på bilturen, kaffepause, lunsj eller middag.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser