Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott butikk”
Anmeldelse av Ny-Nas Sushi

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Ny-Nas Sushi
Vurdert som nr. 14 av 41 Restauranter i Horten
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Her i nye og store lokaler kommer helheten fram for oss som vil ha god sushi og gode råvarer til å lage asiatisk mat hjemme. Oversiktlig og fin butikk. Hyggelig, kunnskapsrik betjening. Flott butikk!

Dato for besøk: november 2018
Takk, FFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 31 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Helt rå sushi, god service og meget flink til å lage utmerket sushi på kort tid. Prisen er helt grei i forhold til sushi markedet» butikken har en hel andre varer og produkter å tilby. Bra sted

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 979yasink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2018

Maten her er god og full av smak, og rimelig, nydelig mat. Anbefales take away, å ta med maten et annet sted å spise for interiøret i spiseavdelingen er noe av det stusseligste og ukoseligste jeg har opplevd, egentlig noe sted i verden, bare sorgen. Men som sagt, topp mat til den prisen og verdt turen :)

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 782jonny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Nynas har vært første valg i lang tid når man skal ha sushi, alltid god mat til ok priser. Desverre virker det som at de har tapt seg over kort tid, de to-tre siste besøkene har det vært rot i bestillingene og sushien ser ikke like bra ut som den har gjort.. Kvaliteten har rett og slett tapt seg. Mangler Wasabi og sushien går i oppløsning blant annet. Håper dette ordnes opp i, da jeg og mange andre alltid drar hit for sushi, vil helst slippe å måtte finne en ny plass..

Dato for besøk: august 2018
Takk, 942Sand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2017 via mobile enheter

Forsøkte å finne frem, ringte flere ganger for å høre når de stengte. Da vi endelig fant frem (uten hjelp på telefon) luktet det surt og de stod klare for å stenge. Droppet å handle der når det luktet sur fisk og personalet viste null interesse av å ville selge noe sushi.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Roever8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ny-Nas Sushi, så også på

Horten, Horten kommune
 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Ny-Nas Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.