Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid velkommen ”
Anmeldelse av Golden Crown- Hai Jing

Golden Crown- Hai Jing
Vurdert som nr. 10 av 37 Restauranter i Horten
Kjøkken: Asiatisk
Beskrivelse: Vi serverer kinesiske og norske retter i et eksotisk miljø.Vår meny er variert og innholdsrik, samt egen barnemeny.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi serverer kinesiske og norske retter i et eksotisk miljø.Vår meny er variert og innholdsrik, samt egen barnemeny.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

God mat og god service. Fin og rolig atmosfære, veldig behagelig å spise her. Og maten er alltid en fulltreffer

Dato for besøk: juli 2020
Takk, eliseoph
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 46 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat alltid like fornøyd med humøret til de ansatte og maten vi alltid får levert, spiser vi kinesisk blir det på golden crown i horten!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tor_sve7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her og bestilte middag og drikke, vi fant div ting på menyen vi ikkje hadde smakt før og det var eit bra valg.
Dei såg ut som det bruker å gjøre,men smaken var veldig god,passelig krydret selv om jeg hadde en "sterk" rett.
Min kone fikk en litt mer "lapp " smak men det var friske grønsaker som var stekt akkurat passe.
Grei plass og grei mat

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 36torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Dette var lite imponerende! Vi dro litt på måfå ut for å spise i Horten og tenkte å prøve noe nytt. Det er mange år siden vi har spist kinesisk. Dette ble en trist søndagsmiddag! Anbefales ikke!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, anjathuesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Veldig koselig og hyggelig betjening som absolutt satt sikkerhet i høysetet. Alt som ble tatt på ble vasket når de andre gjestene dro. En i følget var litt usikker på valget, da sa betjeningen at hvis hun ikke likte maten skulle han lage ny... DET ER SERVICE.
Ellers likte store og små maten veldig godt.
Kan anbefales på det varmeste

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 825andreast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Golden Crown- Hai Jing, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Golden Crown- Hai Jing? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din