“Søndag, og tid for middag.”
Anmeldelse av Oscars Restaurant - STENGT

Oscars Restaurant
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi kom til et helt tomt lokale. Så enten er ikke maten noe særlig, eller så spiser ikke folk i Horten ute var tanken som slo meg.
Hyggelig servitør, og drikke raskt servert, og også maten raskt på bordet. Har ikke allverdens kjennskap til tyrkisk kjøkken, men maten som ble levert var fint presentert, god og varm, og smakte godt.
Likevel ikke toppkarakter, men det kan like gjerne være mitt valg. Uansett en riktig så fin opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Laksefiskeren

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, rask servering og hyggelig betjening! Anbefales!!! Hyggelige priser også... 🙂 Fint å kunne sitte "ute" og ha utsikt til livet utenfor!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 411hildel
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Kan anbefale maten på Oscars. Porsjonene er imidlertid små. Her må du derfor bestille både forrett og dessert dersom du vil bli mett. Veldig smakfullt brød som ble servert før maten.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Petter G
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Restauranten serverte god og meget smakfull mat til en bra pris. Servicen var meget god og lokalene hyggelige. Absolutt godt levert med tanke på type restaurant.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, jthangaard
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Var her med familien for å spise middag. Vi ble møtt av et tomt lokale, og en blid servitør. Selvsagt noe å tenke på - men, vi skulle nå uansett hit. Fikk god veiledning til menyen. Det ble bestilt noen grillspyd retter av forskjellig slag (kylling, lam, storfe).

Maten ble servert etter ca 10 minutter. I en tom restaurant blir maten servert etter 10 minutter? Det som ble servert var fint anrettede tallerkener: 3 grillspyd på hver, 1 kopp ris, 5 biter friterte poteter og litt salat dynket i dressing. Flere av kjøttstykkene var vanskelig å skjære igjennom. Trevlete kjøtt, som smakte overmarinert. Risen var kald, de friterte potetene var bløte og fulle av grillkrydder, og salaten var brun og dynket i noe som kunne minne Idun italiensk dressing. Kyllingbitene var helt OK, men minnet mest om helt vanlig saltlake kylling fra Rema.

De fleste av oss spise opp maten, men vi ga godt uttrykk for hva vi mente om kvaliteten. Svaret fra servitøren var å beklage og forsøke og garantere for at dette var ikke vanlig, samt å fremheve at de brukte en bra leverandør.

Familien er «satt opp» med egen kokk, og hans konklusjon var «Ikke engang helt greit». Trøsten på såret ble en desserttallerken til dagens hovedperson, men det hjalp lite.

Beklager, Oskars. Restaurantbransjen krever mer enn unnskyldninger. Avvik fra standard er ikke greit, uansett hva som måtte være årsaken. Det tar lenger tid enn 10 minutter å koke ris, frityrsteke, grille og legge opp mat til en familie. Her var det for mye som var ferdig laget og bare ble varmet opp. Dette er for dårlig.

Dato for besøk: april 2018
7  Takk, stianhau