Var her med familien for å spise middag. Vi ble møtt av et tomt lokale, og en blid servitør. Selvsagt noe å tenke på - men, vi skulle nå uansett hit. Fikk god veiledning til menyen. Det ble bestilt noen grillspyd retter av forskjellig slag (kylling, lam, storfe).
Maten ble servert etter ca 10 minutter. I en tom restaurant blir maten servert etter 10 minutter? Det som ble servert var fint anrettede tallerkener: 3 grillspyd på hver, 1 kopp ris, 5 biter friterte poteter og litt salat dynket i dressing. Flere av kjøttstykkene var vanskelig å skjære igjennom. Trevlete kjøtt, som smakte overmarinert. Risen var kald, de friterte potetene var bløte og fulle av grillkrydder, og salaten var brun og dynket i noe som kunne minne Idun italiensk dressing. Kyllingbitene var helt OK, men minnet mest om helt vanlig saltlake kylling fra Rema.
De fleste av oss spise opp maten, men vi ga godt uttrykk for hva vi mente om kvaliteten. Svaret fra servitøren var å beklage og forsøke og garantere for at dette var ikke vanlig, samt å fremheve at de brukte en bra leverandør.
Familien er «satt opp» med egen kokk, og hans konklusjon var «Ikke engang helt greit». Trøsten på såret ble en desserttallerken til dagens hovedperson, men det hjalp lite.
Beklager, Oskars. Restaurantbransjen krever mer enn unnskyldninger. Avvik fra standard er ikke greit, uansett hva som måtte være årsaken. Det tar lenger tid enn 10 minutter å koke ris, frityrsteke, grille og legge opp mat til en familie. Her var det for mye som var ferdig laget og bare ble varmet opp. Dette er for dårlig.