som deltagere i en gjeng av tidligere kollegaer ankom vi hotellet i et nydelig sommervær.
Vi ble sjekket inn av trivelig dame i resepsjonen, og hun viste seg å være leder av hotellet. Med et så nydelig sommervær satte vi oss umiddelbart i hagen med utsikt mot innkjørselen til hotellet for å nyte en aperitiff.
Vårt rom lå i hotellets nye bygning som ligger ved siden av det ærverdige gamle hovedhuset. Rommet med sitt gode renhold, fine farger, et nydelig bad, samt meget gode senger overtraff våre på forhånd allerede høye forventninger.
Om kvelden fikk vi en interessant beskrivelse av selve hovedbygningen og dens lange historie, for deretter å bli servert en velsmakende 3-rettters middag med tilhørende viner av en behagelig og service minded betjening.
Avec'en inntok vi i behagelige omgivelser i hovedbygningens tidligere beskrevne hage, hvor vi ble sittende og nyte den flotte sommerkvelden i flere timer.
Ved avreisen neste morgen var alle deltakerne i selskapet enige om at dette var den flotteste "Reunion" vi har hatt siden vi begynte med disse "treffene" for 10 år siden.
Nok en gan tusen takk til Det Sjømilitære Samfund og deres flotte ansatte!
Grete & Per Blankevoort