E H Claus
Food and drinks
0.2 km fra Sjømilitære Samfund
Se flere hoteller i Horten
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Fant dette hotellet nesten ved en tilfeldighet, og bra var det. Beliggende inne på KarlJohansvern med en hovedbygning med historisk sus over seg, men allikevel gangavstand til sentrum av Horten! En personlig service du skal lete etter fra paret som driver stedet. Soveavdeling i nyere bygg som både var rent og velutstyrt. Vel verdt ett opphold og som frister til gjentagelse.

Takk, 613ingem
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Store, rene rom. Rolig beliggenhet, kort spasertur inn til restauranter i sentrum. Kunnskapsrik og hyggelig betjening . Eget microbryggeri med veldig godt øl. Historisk sus over den gamle delen av hotellet.
Anbefales 😊

Takk, Svein G
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Å jøsses. Vi fant ut at vi skulle ta en parmiddg 3 par. På valentines. Etter litt opp og ned og frem og tilbake. Valgte vi 4 retter med vinpakke på sjømilitære samfunn. Å Herregud, sjøkreps vanvittig. Skrei, som elsker tilbehøret, med granateple. Oksekjaker så møre at det ikke er klokt. Og en sjokolade/gele/mousse tallerken etterpå.... med tilhørende vinpakke. Dette er verdt prisen!

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Grosberg
Anmeldt 4. februar 2020 via mobile enheter

Enda en tirsdagslunsj på Hortens Storstue.
I en oppdaget hverdag er dette et godt sted for en GOD lunsj og gode samtaler og artige historier.
God mat, god stemning og «verdens beste betjening og vertskap». Her føler du deg hjemme!

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, 522_ysteinb
Anmeldt 23. oktober 2019 via mobile enheter

I stedet for å velge "mainstream" kjede-hotell, benyttet jeg meg av denne muligheten, og angrer ikke på det. Historisk sus over stedet, og veldig hyggelig betjening. Gode senger, rent og pent. Bodde i ny-delen, og der var det stille og behagelig. God frokost, og flere valgmuligheter fra kjøkkenet. Hit kommer jeg tilbake når muligheten byr seg!

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, 47henningl