Vi ringte en fredag for å bestille bord til dagen etter, lørdag kveld. Fikk beskjed om at vi gjerne kunne komme, men de hadde et 80-årslag, så da kunne de event bare servere oss suppe. Da valgte vi å vente litt, og forsøke igjen helgen etter. Ringte igjen for å bestille, men fikk da beskjed om de ikke lenger serverte enkeltord, kun selskaper i helgene. Vi kunne altså få bord i ukedagene. Måtte tenke litt på det, før jeg ringte igjen dagen etter. Da fikk vi beskjed om at jo, vi var hjertelig velkommen i helgen. Så vi dro dit en fredag. Der ble vi møtt av en hyggelig kelner. Vi fikk et trangt lite bord, pent dekket, men rett ved døren inn til garderoben som folk gikk ut og inn av. Bordet var ustøtt og vaglet. Vi fikk raskt servert brød og smør. Brødet var smakløs butikkloff. Menyen var reker som forrett. Ferske reker, litt opphakket grønt, noen dråper sitron og vissen rucola. Hovedrett henholdsvis reinsdyrknoke og laks. Laksen druknet i sandefjorsmør. Begge rettene hadde overkokte, bløte gulrøtter og brokkoli som tilbehør. Men kjøttet var mørt.
Desserten var god, sjokoladefondant, men tilbehøret var is med flytende jordbærsyltetøy fra butikken(?) servert av en blid ung kokk. Alt i alt en opplevelse som ikke på noen måte stod i stil til prisen.