Flotte lokaler, go mat og nydelig øl av alle typer brygget på huset. God kompetanse blant personal..
18–22 av 117 anmeldelser
Vi dro for å spise "for en hundrings" og denne dagen var det reinskavgryte. Noen ville vel kalle det finnebiff, men jeg har spist Finnbiff slik det skal lages i Finnmark og dette var nok ikke i nærheten, må jeg si. Men greit nok. Veldig hyggelig personale og koselig spiseplass. Har hørt at hamburgeren her er fantastisk så vi får prøve den neste gang.
Koselig liten mikrobryggeri, stort utvalg av mat og god øl samt andre drinker. Servicen er god samt atmosfæren 😃
Fantastisk god mat med særdeles hyggelig betjening og knallgodt øl. Betjeningen kom med gode forslag til øl basert på mine ønsker, og de leverte perfekt!
Hyggelige lokaler med fine bilder på veggene, hyggelig atmosfære, og generelt et flott sted å være. Prisene var hyggelige også, så dersom man er innom Horten, er dette avgjort et sted å ta turen til!
10/10
God service, middels mat. Hyggelig og rask betjening, reint og ordentlig. Grei parkering i nærheten.