Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt øl”
Anmeldelse av Horten Mikrobryggeri

Horten Mikrobryggeri
Vurdert som nr. 2 av 37 Restauranter i Horten
Prisklasse: USD 8 - USD 23
Beskrivelse: Et moderne og stilig mikrobryggeri midt i Horten sentrum. Mat serveres også.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et moderne og stilig mikrobryggeri midt i Horten sentrum. Mat serveres også.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Fristet med en liten prøvesmaking av de ulike ølsorter som lages lokalt. Sammen med en hamburger, som var meget god, smakte vi oss gjennom en del typer øl. Meget behagelig servering og velsmakende øl. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 613ingem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 108 anmeldelser

Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Deilig perle i Horten! Vi likte godt gorgonzolaburgeren. Vegetarburgeren var god, men litt liten i størrelse. Men veldig mye smak i maten, og den ble servert ganske raskt. Hyggelige servitører og masse god øl. Vi kommer sikkert tilbake igjen om vi er forbi Horten!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Koselig litt rustikt sted. Bra øl god søtpotetfries.
Bestilte vegetarburgeren med søtpotetfries. Minste burger jeg har spist. Utrolig liten

Dato for besøk: november 2019
Takk, TorsteinG17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

Veldig hygglig lokalet og meget godt øl. Flott sted og ta en øl. Maten er helt ok og ikke spesielt spennende. Burgerene er best. Servicen varierer veldig ut ifra hvem som er på jobb

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ørjan S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Trivelig plass med hyggelig betjening! Litt stive priser, men overkommelig. Burgeren jeg spiste var dessverre mer enn gjennomstekt, mens kompisen min sin var litt mer rå. Chipsen er derimot god!

Dato for besøk: august 2019
Takk, odavang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Horten Mikrobryggeri, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Horten Mikrobryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din