Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eneste sted i byen med kvalitetsburger og eget øl. ”
Anmeldelse av Horten Mikrobryggeri

Horten Mikrobryggeri
Vurdert som nr. 2 av 37 Restauranter i Horten
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Beskrivelse: Et moderne og stilig mikrobryggeri midt i Horten sentrum. Mat serveres også.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et moderne og stilig mikrobryggeri midt i Horten sentrum. Mat serveres også.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Hamburger, byens desidert beste hamburger får du her. Mange varianter med fyldige gode smaker. Min favoritt er den mexikanske utgaven sammen med søtpotet fries og chilidipp
Ønsker du en burger i Horten som har restaurant kvalitet så er dette stedet å gå til (også det eneste i dette tilfellet).
Prisnivået er ok.
Eget øl i særklasse med et bredt utvalg følger med, min favoritt er 'Nylon' lyst og smakfullt.
Stedet anbefales også på grunn av en meget god service!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 113 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2021 via mobile enheter

Nå har jeg vært her igjen. Super koselig plass i sentrum!!
Anbefales, hamburgerstedet i Horten.
Det finnes ikke andre restauranter i Horten som kan burger.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. februar 2021 via mobile enheter

En burger har vel sjelden smakt så godt som hos Horten Mikrobryggeri!
Særlig vil vi få takke damen bak baren som åpnet kjøkkenet for oss selv om vi var sent ute; varm og hyggelig service!!
Tusen takk for oss!♥️

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, verktoykasse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Fristet med en liten prøvesmaking av de ulike ølsorter som lages lokalt. Sammen med en hamburger, som var meget god, smakte vi oss gjennom en del typer øl. Meget behagelig servering og velsmakende øl. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 613ingem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Deilig perle i Horten! Vi likte godt gorgonzolaburgeren. Vegetarburgeren var god, men litt liten i størrelse. Men veldig mye smak i maten, og den ble servert ganske raskt. Hyggelige servitører og masse god øl. Vi kommer sikkert tilbake igjen om vi er forbi Horten!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Horten Mikrobryggeri, så også på

 
Horten, Horten kommune
 

Har du vært i Horten Mikrobryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.