Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
enare
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Dolmsundet Hotell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
8.7 km fra Dolmsundet Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    18.8 km fra Dolmsundet Hotell
    Gratis parkering
      13.1 km fra Dolmsundet Hotell
      kr 2 075
      • Priceline
      • travelup.com
        kr 1 904
      • Strawberry Hotels
        kr 2 349
      426.4 km fra Dolmsundet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Svømmebasseng
      kr 2 405
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 2 214
      • Hotels.com
      426.4 km fra Dolmsundet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      kr 2 892
      • Scandic Hotels
        kr 2 892
      • Agoda.com
        kr 2 439
      • Priceline
      426.4 km fra Dolmsundet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Romservice
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • Preferred Hotels
        kr 3 940
      • Algotels
      426.5 km fra Dolmsundet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Frokost inkludert
      kr 2 090
      kr 1 847
      • Tripadvisor
        kr 1 849
      • Priceline
      • Expedia.com
        kr 1 849
      426.2 km fra Dolmsundet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      kr 1 899
      • Priceline
      • travelup.com
        kr 1 742
      • Expedia.com
        kr 1 901
      426.6 km fra Dolmsundet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      kr 2 119
      • Expedia.com
        kr 2 228
      • travelup.com
        kr 1 843
      • Priceline
      426.3 km fra Dolmsundet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Se flere hoteller i Hitra
      Anmeldelser (55)
      Filtrer anmeldelser
      55 resultater
      Vurdering fra reisende
      27
      19
      5
      4
      0
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      27
      19
      5
      4
      0
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      1116 av 55 anmeldelser
      Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

      Bodde her to netter med kone og svigermor. Først og fremst er dette et hotell med flott beliggenhet, og et veldig fint uteområde for barn osv. De tilbyr også rom i forskjellige typer (leilighet, rom eller hytte). Pluss for dette. Og størrelsen er det ingenting å si på! Derimot er det små ting når man er på hotell som burde være på plass, les; søppelbøtte på bad f.eks. Det ser også ut som at det er gjort en hederlig innsats i oppussingen, men at ikke alt er gjort helt som det burde. Avfliset maling (både gammel og ny maling) f.eks. Maten er vel heller under pari (bortsett fra at det finnes sjokomelk på dispenser, det store høydepunktet hva gjelder mat/drikke), styr unna rødvin (hvis du ikke liker varm vin), og servicen for øvrig dømmer jeg til å slå følge med nivået på mat og drikke.

      Et helt ok hotell, som bærer preg av fordumstid. Trenger en liten overhaling før dette kan bli den perlen den egentlig burde vært.

      Takk for besøket.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, torbj_rnn584
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

      Meget bra! Rikholdig middagsbuffet med dessert. Meget bra frokostbuffet med alt som skal være der, og mere til. Trivelig og serviceinnstilt betjening, fine rom og bra bad med en god dusj,type tropisk regn.
      Veldig godt fornøyd!

      Dato for oppholdet: mars 2020
      Reisetype: Reiste på forretningsreise
      Takk, 858bj_rnv
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 4. februar 2020

      Jeg er tilbake på Dolmsundet Hotell igjen, og treffer igjen den smilende sjefen, -som bestandig. Det er godt å komme hjem igjen, tenker jeg da. For; den gang da jeg bygget hus på Frøya, var Dolmsundet hotell mitt hjem. For det er et hjem for den som ønsker å finne fred, hvile og hygge. Det året jeg bodde her mest, la jeg igjen mye av en årslønn her, og det var verd hver eneste krone. Det ble slik at jeg aldri betraktet mitt eget hus på Frøya som et hjem. Dolmsundet hotell ble sterkt å foretrekke. Her er alt i orden til enhver tid, og en stor familie får man på kjøpet. Hva mer kan en ønske seg? Jeg sier bare: Enda et døgn på Dolmsundet Hotell.

      Dato for oppholdet: mars 2019
        • Verdi
        • Renslighet
        • Service
      Takk, sjuapekatter
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

      Vi bodde på hotellet i 2 netter for å utforske Hitra og Frøya. (Det var 40 år siden vi var på Frøya sist) Hotellet kan på alle måter anbefales. Vi ble tatt i mot på en fin, personlig måte, og informert om severdighetene på Hitra og Frøya. Hotellrommet fint og stort, maten utmerket med en stor middagsbuffe. Personalet meget vennlige og serviceminded. Hit kommer vi gjerne igjen.
      fra Drammen.

      Dato for oppholdet: juni 2019
      Reisetype: Reiste som et par
      2  Takk, perauens
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 13. august 2018

      Vi stusset først litt over at hotellet ikke lå ved sjøen og ikke en gang hadde havutsikt, men det var fort glemt. Sjøen med rorbuer, båtutleie og andre tilbud lå bare 200 meter nedenfor hotellet. Vi frydet oss over vegger av naturstein, torvtak og masse rhododendron ( selv om de ikke brlomstret da vi var der ). Stor lekeplass og vakre omgivelser matchet med muligheter for opplevelser - til og med en helikoptertur hvis det skulle friste!
      Rommet var en mini-suite - uten tillegg i prisen, og buffeten var utsøkt og slett ikke dyr. Det var mange gjester ved bordene, også en del som iikke bodde på hotellet. Vi brukte en dag på å utforske Hitra og Frøya, blant annet med båttur til Mausundvær, Bogøyvær og Sula. Anbefales!

      Romtips: Hjørnerommet i 2. etasje var meget romslig
      Dato for oppholdet: juli 2018
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Verdi
        • Renslighet
        • Service
      1  Takk, Svein Erik B
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser