Vi leide en liten hytte på Dolmsundet hotell. Hytta var som beskrevet men vil si det var dårlig rengjort. Sengetrekket så ut som det var kastet på senga, det var spindelvev i taket og hår på badet. Vil ikke si at bildene på nettet var representative for hytta.
Vi spiste deretter en middag på hotellets restaurant, denne var heller ikke heldig.
Når vi skulle sove merket vi at strømskapet var plassert på ene soverommet og dette duret hele natten. I tillegg var det en to-delt hytte andre beboere vegg i vegg og det var ganske lytt. Ble også vekket av nabohytta som hadde nachspiel kl 5 utenfor hytta.
Frokosten var utrolig kjedelig. Det var noe utvalg av brød og de samme type ferdig-rundstykker vi hadde fått servert til middagen kvelden før.
Når vi senere skulle ta ut-check fikk vi beskjed om at vi måtte betale 60,-. De kunne derimot ikke fortelle oss hva det var for og fjernet det. Likevel ikke en god opplevelse å måtte diskutere med de.
Hadde sett frem til oppholdet men det var en skikkelig skuffelse. Prisen stod ikke i stil med fasilitetene/servicen.