ok
    426.6 km fra Dolmsundet Hotell Hitra As
    426.5 km fra Dolmsundet Hotell Hitra As
    Se flere hoteller i Hitra
    Anmeldt 14. august 2022

Vi leide en liten hytte på Dolmsundet hotell. Hytta var som beskrevet men vil si det var dårlig rengjort. Sengetrekket så ut som det var kastet på senga, det var spindelvev i taket og hår på badet. Vil ikke si at bildene på nettet var representative for hytta.

Vi spiste deretter en middag på hotellets restaurant, denne var heller ikke heldig.

Når vi skulle sove merket vi at strømskapet var plassert på ene soverommet og dette duret hele natten. I tillegg var det en to-delt hytte andre beboere vegg i vegg og det var ganske lytt. Ble også vekket av nabohytta som hadde nachspiel kl 5 utenfor hytta.

Frokosten var utrolig kjedelig. Det var noe utvalg av brød og de samme type ferdig-rundstykker vi hadde fått servert til middagen kvelden før.

Når vi senere skulle ta ut-check fikk vi beskjed om at vi måtte betale 60,-. De kunne derimot ikke fortelle oss hva det var for og fjernet det. Likevel ikke en god opplevelse å måtte diskutere med de.

Hadde sett frem til oppholdet men det var en skikkelig skuffelse. Prisen stod ikke i stil med fasilitetene/servicen.

Dato for oppholdet: august 2022
    2  Takk, Holstvollen
    Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Fint overnattingssted for en natt med rundtur på Hitra og Frøya.
    Fine rom (kunne vært fint om støv/skitt hadde vært fjernet i lufteventilen i taket på badet)God mat i restauranten og topp frokost!
    Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2022
    1  Takk, Misfo
    Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig plass i naturskjønne omgivelser, synd servicen på hotellet ikke stod til forventningene.Helt ok rom, men iskaldt på badet.Under middagen på kvelden virket de to på jobb meget uinteressert, ikke hadde de råvarene til alt vi ville bestille, ingen forslag på noe annet.Vann til maten måtte etterspørres, ingen spurte om maten var god eller om vi skulle ha mere å drikke.Da klokken var 22, ønsket vi dessert, men det var da for sent.Lite serviceinnstilt var inntrykket vi fikk!

Dato for oppholdet: juni 2022
    1  Takk, Karin J
    Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Had ei weekend der, vi var 4 voksne som booket en leilighet som vi var meget godt fornøyd med, godt utstyrt, eneste vi savnet var en stekeovn. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser. Var meget fornøyd med service og di servere meget god mat med råvarer fra nærområde. Vi kommer gjerne tilbake til dette fine å hyggelige hotell ved en senere anledning. Anbefaler dette stedet til alle.

Dato for oppholdet: august 2021
    2  Takk, Kjellemann_12
    Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Vi bestilte dobbeltseng og spesifiserte at vi ikke ønsket to enkeltsenger som er satt sammen. Det fikk vi ikke. Det var iskaldt på badet og rommet når vi kom. Vi skulle bestille oss dessert før de stengte, og vi fikk beskjed om at resteuranten stengte 22. klokka 21:27 ringte vi å bestilte. Da hadde kokkene godt for dagen. På TV’n på rommet var det bare 2 kanaler som ikke flimret som en dårlig innjistert parabol fra slutten på 80-tallet. Dette var skuffende. Kan skryte av at hjortegryta var god

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, 933h_vardh