Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kystmuseet i Sør-Trøndelag
Åpen i dag: 10:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
ANBEFALES😀

Heie personalet på Utleira skole besøkte museets avd på Sandstad . Vi fikk lære om... les mer

Anmeldt 18. august 2022
335vibekes
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
En opplevelse i kystkultur

Dette er en plass som bør besøkes når de er på Hitra, ligger nært vei. Fillan sentrum ligger i... les mer

Anmeldt 11. juli 2017
johana549
,
Vinjeøra, Norge
Les alle 7 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (7)
Filtrer anmeldelser
7 resultater
Vurdering fra reisende
4
2
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
2
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 7 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2017

Dette er en plass som bør besøkes når de er på Hitra, ligger nært vei. Fillan sentrum ligger i nærheten med mange butikker og kaffeer.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, johana549
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Flott museum med en god utstilling om kystkultur, er et must om man er på Hitra.
Beliggenheten er sentralt på Fillan. Fra Trondheim tar man enten buss eller hurtigbåten.

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, camilla s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2016

Dette var nytt for meg, men et russisk skip forliste utenfor Hitra i 1760. Mange omkom, noen faa ble reddet. Tvil og tro i lokalbefolkningen, skulle en slaa ihjel de overlevende. Utfyllende utstilling, og varierte rom (for ulik bruk).

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Brommn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2018
Google-oversetting

Dato for opplevelse: juni 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2016
Google-oversetting

Dato for opplevelse: juni 2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser