Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 172
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
22
10
4
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
22
10
4
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 38 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hit kommer vi gjerne tilbake! Rene, romslige og lekre rom. Vi fikk to connecting rooms med utsikt mot sjøen. Praktisk med vannkoker og kjøleskap på rommet. To behagelige lenestoler på hvert rom. Lystette gardiner. Frokosten var tilpasset Corona-restriksjoner, så det var ikke buffet, men vi fikk nok mat og god mat. Hyggelig betjening. Sen utsjekking var standard, så vi slapp å stresse om morgenen. Et ekstra pluss at det var gratis å bruke det nærliggende treningssenteret i sommermånedene. Beliggenheten var perfekt for oss, i sentrum av Fillan. Gratis parkering rett utenfor. Bildet er tatt før utsjekking.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Heidi A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk service,personalet enestående,kjempegod mat. Rene fine rom. Gunstige priser, både på rom, mat og drikke. Butikker og andre fasilteter i nærheten.Anbefales på det varmeste! Vi kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SandraO2191
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Har dessverre ikke fått til å skrive en ny anmeldelse av hotellet. Jeg har spist har et par ganger til etter siste gang. Og jeg må si maten og servicen er topp 100%. Idag fikk jeg meg en nystekt vaffel her. Nydelig

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, jonarnev2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Fantastisk flott helg på Fillan med hele slekta. Lørdag 23 grader på skybarterrassen
Hyggelig rent og moderne hotell.
Frokosten var dessverre noe av det dårligste jeg har fått i Norge.
Søndag morgen fikk vi servert frokost som var brukt på middag dagen før

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 87knuterikg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018

Vi bestilte 5 retters og en vinpakke ifm. feiring av våre venners bryllup. Ikke nok med at det var en upåklagelig, over all forventning mat opplevelse, men prisnivået var overaskende lavt :-) God service fra vi kom, presentasjon av maten, eget intimt lokalet for 10 personer, ren og skjær himmels atmosfære. Gode viner som sto perfekt til maten og selskapet. Vi overnattet og sengene var bra, rommene var rene og eller greie. Herlig frokost, enkel men med det du måtte trenge. ;Marit i resepsjonen tok oss godt i mot og sjekket oss ut like blid :-) Kokken skulle hatt en stjerne for sin tryllekunst på kjøkkenet og servitørene gjorde en upåklagelig jobb, good job!!

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, LenaLena3553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser