Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 169
Hotels.comUSD 166
TripadvisorUSD 166
FindHotel
eDreamsUSD 169
PricelineUSD 178
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
25
11
4
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
25
11
4
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 42 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2020

Flott hotell på Hitra, i Fillan sentrum. Kurs og konferanserom, bla annet i toppetasjen, med utgang til tak terrasse. Hotellet er bygd i betong og mye av veggene har rene flotte betongoverflater, vakkert og røft på samme tid. Rommene har synlig betong med detaljer fra jobben med å produsere dette. Gode senger og skrive / arbeidsbord med god stol. Vannkoker og rikelig med kaffe og te. Godt å kunne brygge egen kaffe på morgenkvisten.
Selvsagt parkering, ofte rett utenfor døren.
Betjeningen i resepsjon er alltid trivelige og hjelpsomme, du blir ønsket velkommen og husket.
Covid-19 setter også her preg, booket rom samme dag som ankomst. Antiback dispensere lett tilgjengelig og halvparten av sitteplassene i frokost og restaurant er borte.
Frokost utvalget er upåklagelig. Likeså menyen for middag.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Ove H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Et kjempefint og nymoderne hotell! Rommet var rent, vi hadde utsikt mot fjorden og sengene var ikke så aller værst de heller. Hyggelig personale, god frokost, og bra utvalg i hotellets bar. Hotellet ligger sentralt med butikker og restauranter like rundt hjørnet. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, M33773
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Hadde et fint opphold på Hjorten hotell. Spiste også middag på hotellet. Det kan og anbefales. Hyggelig personale. Store og moderne rom. Hotellet ligger sentralt med gangavstand til butikker og liknende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, guroste
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Bodde to netter på hotellet og er veldig godt fornøyd. Hyggelige ansatte, rene og fine rom.
Vi spiste middag der og det kan anbefales, nydelig mat.
Sentralt i forhold til butikker mm.
En hyggelig og fin bakgård.
Pga Corona-tider, fikk vi frokosten servert ved bordet, noe som jeg håper de fortsetter med framfor å åpne for buffet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Tovepia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hit kommer vi gjerne tilbake! Rene, romslige og lekre rom. Vi fikk to connecting rooms med utsikt mot sjøen. Praktisk med vannkoker og kjøleskap på rommet. To behagelige lenestoler på hvert rom. Lystette gardiner. Frokosten var tilpasset Corona-restriksjoner, så det var ikke buffet, men vi fikk nok mat og god mat. Hyggelig betjening. Sen utsjekking var standard, så vi slapp å stresse om morgenen. Et ekstra pluss at det var gratis å bruke det nærliggende treningssenteret i sommermånedene. Beliggenheten var perfekt for oss, i sentrum av Fillan. Gratis parkering rett utenfor. Bildet er tatt før utsjekking.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Heidi A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser