Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 145
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Booking.com
USD 137
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Hotels.com
USD 145
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
PricelineUSD 146
TravelocityUSD 145
Trip.comUSD 147
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Vurdering fra reisende
27
11
4
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
27
11
4
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 45 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Beliggenhet: midt i smørøyet med både butikker, restauranter og natur like ved

Rom: hunde-eiere kan glede seg over samme romstandard som øvrige gjester. Rom 410 var fresht og romslig, med sittegruppe foran store vindu med super utsikt. Gode stoler. Romslig baderom.

Mat: frokost vanlig god norsk hotellstandard. Restauranten ikke ptøvd

Atmosfære : svært trivelig ansatte på hotellet. Smil og latter satt løst.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, abcnord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Delikat hotell midt i Fillan. Sentralt. Veldig pene rom med behagelige stoler og senger og flott utsikt. Pluss for at kjøleskapet på rommet fortsatt virker når man tar med seg romnøkkelen og kutter strømmen på resten av rommet. Chromecast så man kan streame eget innhold til TVen og gratis elbillading (!!!) gjorde oppholdet ekstra behagelig. Veldig hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, elinReiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2021 via mobile enheter

Ble møtt av veldig hyggelig betjening ved sen ankomst.Rommet rent og stort.Gode senger og ingen støy.Frokost med godt utvalg av varm og kald mat.God kaffe og godt brød.Godt med plasser å sitte og ingenting å utsette på utvalg av pålegg etc.Alt i alt en meget positiv opplevelse og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Aramne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Rommet er helt ok i stil, størrelse og standard. Men natta ble ødelagt støy i luftanlegget. Tikking, lett banking og en rar dunk gjennom hele natta gjorde at det dessverre ikke ble noe særlig søvn. Lyden kan nærmeste beskrives som en god gammel telefon-skive som dro tilbake etter valgt telefonnummer. de født før 1990 vet hva jeg snakker om.

Rommet var iskaldt selv om temp sto på 22 grader. Forsøkte å skru opp, men ingen endring. Ikke noe varme i badegulvet heller.

Frokosten var en stor stor skuffelse. Hvitost som var blitt gul og svett, skinke som var tørr og farget. Juicedispenser ute av drift, erstattet med billig-alternativ.
Til og med kaffen var skivebom. Tynn tynn, nesten te-farvet.

Opptur var maten i restauranten, skikkelig god fiskesuppe, nydelig dessert og bra vin.

Beklager, men dette ble ikke er bra opphold.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kentj614
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2020

Flott hotell på Hitra, i Fillan sentrum. Kurs og konferanserom, bla annet i toppetasjen, med utgang til tak terrasse. Hotellet er bygd i betong og mye av veggene har rene flotte betongoverflater, vakkert og røft på samme tid. Rommene har synlig betong med detaljer fra jobben med å produsere dette. Gode senger og skrive / arbeidsbord med god stol. Vannkoker og rikelig med kaffe og te. Godt å kunne brygge egen kaffe på morgenkvisten.
Selvsagt parkering, ofte rett utenfor døren.
Betjeningen i resepsjon er alltid trivelige og hjelpsomme, du blir ønsket velkommen og husket.
Covid-19 setter også her preg, booket rom samme dag som ankomst. Antiback dispensere lett tilgjengelig og halvparten av sitteplassene i frokost og restaurant er borte.
Frokost utvalget er upåklagelig. Likeså menyen for middag.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Ove H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser